Libnet.ro
UNICEF

06:45

Firea cere Guvernului circa 66 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in lupta cu COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea cere Guvernului circa 66 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in lupta cu COVID-19

Primarul General, Gabriela Firea, solicita Guvernului Romaniei aproape 66 de milioane de lei pentru masurile necesare prevenirii, raspandirii si combaterii COVID 19. De asemenea, Primaria Capitalei cere sume pentru plata cheltuielilor curente si de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

Primaria Sectorului 4, acord-cadru de peste jumatate de miliard de lei pentru intretinerea spatiilor verzi catre o societate la care este actionar Cum se pierde urma banilor publici

Primaria Sectorului 4 a incheiat cu societatea Amenajarea Domeniului Public 4 SA, unde actionar este Consiliul Local, un acord- cadru intre 57 si 576 milioane lei fara TVA, pe 4 ani, pentru amenajarea domeniului public. Mai departe, firma achizitioneaza insa diverse produse si servicii de la alte societati comerciale, dupa cum o arata anunturile de pe site, achizitiile nefiind publicate transparent, astfel ca nu stim cu cine incheie contracte si ce sume plateste, iar urma banilor publici se pierde.

Banca Transilvania doneaza 1,4 mil. lei pentru spitalele de stat

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania, a anuntat compania.

Reteaua PROFI doneaza un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI

Reteaua PROFI a decis sa aloce un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI ale spitalelor din Roma.

Coronavirus |Profi doneaza 1 milion de lei pentru achizitionarea de aparate de ventilatie artificiala

Profi Rom Food a donat 1 milion de lei pentru cumpararea de aparate de ventilatie artificiala, vitale pentru supravieturirea bolnavilor de Coronavirus, in stare grava.

Dupa ce a falimentat Bucurestiul, Firea cere Ministerului de Finante buget

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca a transmis Ministerului de Finante o adresa prin care solicita asigurarea bugetului necesar Primariei Capitalei, chiar si in varianta in care plata impozitului pe venit va fi amanata pentru firme.

CLCC cere Guvernului sa protejeze companiile din domeniul bunurilor de larg consum

Coalitia pentru Libertatea Comertului si a Comunicarii CLCC) face apel la Guvernul Romaniei sa adopte urgent masuri de sustinere a operatorilor economici si sa inainteze un pachet de solutii care sa vizeze protejarea companiilor din domeniul bunurilor de larg consum FMCG), industria ospitalitatii, distribuitori engros, retaileri, mici comercianti, reprezentanti ai HoReCa, agentii de publicitate si comunicare, domenii economice grav afectate de COVID-19.

Opozitia cere Guvernului plafonarea preturilor la alimentele de baza Ponta vrea suspendarea exportului de alimente

Liderii politici de stanga cer Guvernului sa plafoneze, miercuri, preturile la alimentele de baza si suspendarea temporara a exportului la aceste produse. Alfred Simonis, liderul grupului PSD de la Camera sustine ca partidul sau are pregatit un proiect de lege, care va fi adoptat in regim de urgenta de catre Parlament daca Guvernul nu ia masuri in prima sedinta.

Victor Ponta cere Guvernului sa amane cererea taxelor catre companiile afectate de coronavirus

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere Executivului sa amane cu 90 de zile plata contributiilo.

Ponta cere Guvernului sa amane cu 90 de zile plata contributiilor firmelor

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cere Executivului sa amane cu 90 de zile plata contributiilor firmelor afectate de pandemia COVID-19 si afirma ca partidul sau a depus vineri un proiect de lege in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )