Libnet.ro
UNICEF

10:15

BREAKING NEWS. Meciurile din Romania se vor disputa fara spectatori

România Liberă România Liberă,
BREAKING NEWS. Meciurile din Romania se vor disputa fara spectatori

Federatia Romana de Fotbal a anuntat sistarea organizarii tuturor partidelor din ligile inferioare c. continuă pe România Liberă

Meciurile din Liga I se vor disputa cu portile inchise din cauza coronavirusului

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu portile inchise incepand de duminica, 8 martie, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Stefan, din cauza raspandirii virusului COVID-19.

LPF: Meciurile din Liga 1 se vor juca fara spectatori

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca a decis ca meciurile din Liga 1 sa se joace fara spectatori in tribune, in conditiile regulamentului.

LPF: Meciurile din Liga 1 se vor juca fara spectatori

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca a decis ca meciurile din Liga 1 sa se joace fara spectatori in tribune, in conditiile regulamentului.

Bulgaria: Meciurile de fotbal se vor disputa cu portile inchise in urmatoarele doua etape

Liga Profesionista Bulgara a anuntat ca meciurile de fotbal din urmatoarele doua etape ale primei ligi se vor desfasura fara spectatori, in contextul inmultirii cazurilor de infectare cu coronavirus, informeaza lequipe. fr.

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania

OMV Petrom a anuntat, sambata, ca va contribui cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania finantata din fonduri private, astfel ca 1,5 milioane puieti vor fi plantati in urmatorii trei ani in campania Romania planteaza pentru maine.

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DE VATA MINERALA DIN ROMANIA: Eficienta energetica a caselor aduce economii si contribuie la reducea poluarii

APIVMR Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Vata Minerala din Romania) aminteste printr-un comunicat remis Redactiei, importanta eficientei energetice, in contextul in care Romania trebuie sa atinga tinte europene si nationale ambitioase in acest domeniu.

Transportul in comun, gratuit intr-un oras din Romania: Firea doar viseaza la asa ceva

Intr-unul dintre cele mai importante orase din Romania, primarul a decis sa implementeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte, transportul in comun gratuit. De la copii de gradinita pana la elevi de liceu, utilizarea tuturor mijloacelor de transport in comun care opereaza in Constanta este complet si absolut gratuita, pe intreaga perioada a anului. Anuntul .

Coronavirusul si intrebarea momentului. in ce conditii pot fi inchise scolile si liceele din Romania (DOCUMENT)

Odata cu depistarea celui de-al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania si cu noile restrictii impuse adunarilor de oameni, se ridica in aer tot mai tare suspiciunea ca noul coronavirus si efectele sa.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )