Libnet.ro
UNICEF

06:30

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania

OMV Petrom a anuntat, sambata, ca va contribui cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania finantata din fonduri private, astfel ca 1,5 milioane puieti vor fi plantati in urmatorii trei ani in campania Romania planteaza pentru maine. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la plantarea a 1,5 milioane de copaci

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la cea mai mare initiativa de impadurire din Romania finantata din fonduri private. 000 de puieti vor fi plantati in urmatorii trei ani in campania Romania planteaza pentru maine.

impadurirea Romaniei: OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane euro la cea mai mare initiativa finantata din fonduri private de plantare din Romania, informeaza compania.

Niculae Havrilet, in Consiliul de Supraveghere OMV Petrom, in locul lui Shhaideh

AGA OMV Petrom l-a numit pe Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si .

IN LOCUL LUI SEVIL SHHAIDEH Niculae Havrilet a fost ales in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Actionarii OMV Petrom SNP) l-a ales pe Niculae Havrilet, actual secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in Consiliului de Supraveghere al celui mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, in locul lui Sevil Shhaideh, ce a fost revocata din functie, se arata intr-un raport al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN VALOARE DE 10 MILIOANE EURO Libra Internet Bank pregateste prima sa lansare de obligatiuni

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria sa, in valoare de 10 milioane euro, anunta un comunicat de presa.

Fratii Micula trebuie sa plateasca statului cheltuieli de arbitraj de 4,5 milioane de euro dupa ce au pierdut procesul intentat Romaniei - Ministerul Finantelor

Fratii loan si Viorel Micula trebuie sa plateasca statului aproximativ 4,5 milioane euro, la care se vor calcula dobanzi de 2,91% pe an pana la plata integrala a sumei datorate, dupa ce au pierdut cel de-al doilea proces intentat Romaniei, in care au solicitat despagubiri de 2,36 miliarde euro, afirma Ministerul Finantelor.

PSD: Prin plata a 400 milioane euro catre fratii Micula, PNL a marit artificial deficitul bugetar

Social-democratii au transmis, astazi, ca prin plata a 400 de milioane de euro catre fratii Micula, Guvernul liberal a crescut artificial deficitul bugetar, lucru care a periclitat stabilitatea Romaniei.

Orange scapa de amenda record: de ce ar fi avut de platit peste 13 milioane euro

La final de 2018, Orange a fost amendata cu peste 14 milioane de euro. Amenda a venit de la Consiliul Concurentei si viza un caz din perioada 2011 - 2015, cand Orange ar fi abuzat de pozitia sa.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana creste cu 37,5 milioane euro finantarea proiectelor de cercetare a Covid-19

Comisia Europeana anunta, vienri, ca va asigura o suma suplimentara pentru cercetarea de urgenta a unor vaccinuri, tratamente si metode de diagnostic pentru COVID-19. Este vorba despre 37,5 milioane de euro.

COMBATEREA SPALARII BANILOR Amenda de 3 milioane euro solicitata pentru neimplementarea directivei europene

Romania ar trebui sa fie obligata sa plateasca 3 milioane de euro pentru ca nu a transpus in legislatia nationala Directiva UE adoptata in 2015 privind prevenirea utilizarii sistemului financiar in scopul spalarii banilor sau finantarii terorismului, arata Avocatul General al Curtii de Justitie a UE CJUE) in pozitia facuta publica ieri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )