Libnet.ro
UNICEF

14:30

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

B1 B1,
Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1. continuă pe B1

Wizz Air a suspendat zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita epidemia de coronavirus.

Compania aeriana Wizz Air a suspendat toate zborurile din Romania spre Trevizo si Bergamo

Compania aeriana Wizz Air a transmis, duminica, decizia de a anula zborurile spre nordul Italiei, ca urmare a carantinei instaurate din cauza epidemiei de coronavirus.

Wizz Air suspenda zborurile catre nordul Italiei. Cand vor fi reluate

Wizz Air a anuntat duminica dimineata ca a luat decizia de a suspenda toate zborurile catre zonele din Italia care sunt blocate ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air a anuntat ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Decizia Wizz Air care schimba planurile a mii de romani. Ce a hotarat chiar acum compania

Epidemia care schimba fata lumii schimba si programul de zbor al companiillor aeriene. Nordul Italiei e in carantina de aproape o luna, in timp ce covid-19 se raspandeste in toata lumea. A fost declarata stare de urgenta internationala declansata de OMS. Cum isi vor recupera clientii banii Compania Wizzair a anuntat suspendarea pana pe 3 .

AGENTIILE DE PRESA: Iranul a interzis toate zborurile catre Europa

Autoritatile din Iran au oprit toate zborurile catre Europa. Clientii isi pot primi banii inapoi, a anuntat agentia Irna.

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

CE accepta angajamentele propuse de Transgaz in vederea facilitarii exporturilor de gaze naturale din Romania

Comisia Europeana a acceptat angajamentele propuse de Transgaz pentru a fi posibil exportul de gaze din Romania, acest lucru fiind un pas inainte catre o piata europeana unica a energiei, informeaza un comunicat al Executivului comunitar, dat vineri publicitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )