Libnet.ro
UNICEF

20:15

Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou

Hotnews Hotnews,
 Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. continuă pe Hotnews

Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei, Tudorel Toader. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila nu vrea sa propuna inlocuirea ministrului Justitiei si va lasa decizia in seama partidului la urmatoarea sedinta CEX. Miercuri este programata o noua sedinta de Guvern.

UPDATE Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei, Tudorel Toader. De asemenea, ministrul Justitiei a anuntat ca va decide persoana care va detine functia de Procuror General inainte sau dupa motiune. Totodata, surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila nu vrea sa propuna inlocuirea ministrului Justitiei si va lasa decizia in seama partidului la urmatoarea sedinta CEX.

Creste din nou presiunea pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei Tudorel Toader. Totodata, PSD a anuntat ca senatorii sai vor vota conform constiintei motiunea simpla.

Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

Votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este amanat din nou. Anuntul a fost facut, marti, de senatorul PSD Nicolae Moga, inainte de a intra la discutii in biroul lui Liviu.

Votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, amanat din nou in Senat. Cazanciuc: De ce e o prioritate?

Comisia juridica din Senat a amanat din nou, marti, din lipsa de cvorum, discutia privind raportul pe care senatorii din comisie trebuie sa-l dea in ceea ce priveste solicitarea DNA de ridicare a imunitatii pentru presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Comisiei a precizat faptul ca acest vot nu ar fi o prioritate, mai importanta fiind discutarea proiectelor de lege.

Votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, amanat din nou in Senat

Comisia Juridica din Senat a amanat din nou, marti, din lipsa de cvorum, discutia privind raportul pe care senatorii din comisie trebuie sa-l dea in ceea ce priveste solicitarea DNA de ridicare a imunitatii pentru presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. De ce ar fi o prioritate acest raport? . ) Cred ca prioritare sunt legile asteptate de cetateni din partea noastra care sa le faca viata mai buna, a spus presedintele Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc.

Raportul in cazul lui Tariceanu, amanat din nou

Comisia juridica a Senatului a amanat din nou, cererea DNA pe numele luiCalin Popescu Tariceanu. Este cea de-a saptea amanare din partea comisiei. La felca saptamana trecuta, tot lipsa de cvorum.

Taximetristii ataca din nou aplicatiile gen Uber

Reprezentanti ai firmelor de taxi ataca din nou aplicatiile de ridesharing, ca Uber sau Bolt fosta Taxify), si cer guvernantilor sa nu adopte acte normative care sa reglementeze serviciile de transport prin aceste aplicatii.

ALERTA: Reteaua Orange A PICAT din nou!

Orange Romania are, din nou, probleme cu stabilitatea retelei. De data aceasta, reclamatiile sunt pe Bucuresti, anunta Antena 3. Va amintim ca Orange Romania a intampinat probleme, la sfarsitul.

Orange a picat. Reteaua are probleme din nou

Orange Romania are, din nou, probleme cu stabilitatea retelei. De data aceasta, reclamatiile sunt pe Bucuresti. Va amintim ca Orange Romania a intampinat probleme, la sfarsitul lunii martie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )