Libnet.ro
UNICEF

22:30

Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Hotnews Hotnews,
 Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei, Tudorel Toader. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila nu vrea sa propuna inlocuirea ministrului Justitiei si va lasa decizia in seama partidului la urmatoarea sedinta CEX. Miercuri este programata o noua sedinta de Guvern. continuă pe Hotnews

intalnire decisiva intre Viorica Dancila si Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a purtat o discutie cu premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria. intalnirea dintre cei doi are loc dupa criticile liderului PSD Liviu Dragnea la adresa.

Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila are, la ora transmiterii acestei stiri, o intalnire in biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justitiei Tudorel Toader, transmite Mediafax.

Catalin Radulescu o someaza pe Viorica Dancila: Sa hotarasca urgent ce face cu aceste Coduri / Va fi gasita vinovata pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera

Dupa ce Liviu Dragnea parea sa fi renuntat la ideea modificarii Codurilor penale prin ordonanta de urgenta, deputatul PSD readuce in discutie aceasta mult discutata tema in partid si o someaza pe Viorica Dancila sa se hotarasca urgent ce va face cu aceste Coduri. El sustine ca premierul si ministrul Justitiei vor fi vinovati pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

Viorica Dancila vine la deschiderea Bursei de Peste din Tulcea. Premierul inaugureaza un post de politie, apoi viziteaza santierul de la Jijila

Bursa de Peste din Tulcea va fi inaugurata luni, 8 aprilie, de premierul Viorica Dancila. Prim-ministrul va merge si la santierul viitorului pod suspendat peste Dunare.

Tudorel Toader, lovitura pentru Lazar si Iohannis. Ministrul Justitiei vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa se adreseze Curtii Constitutionale fiindca presedintele Klaus Iohannis, desi are dosarul de revocare al lui Augustin Lazar, nu are nicio reactie in scandalul.

VIDEO Orice om ii place sportul: Viorica Dancila, pe tocuri, in timpul unei partide de ping-pong. Cu cine juca

Viorica Dancila, pe tocuri, in sacou si pantaloni, in timp ce joaca ping-pong. Sunt imaginile unei dupa-amieze de luni, in plina campanie pre-electorala pentru Parlamentul European. Premierul se afla intr-o vizita oficiala in judetul Tulcea, unde a inaugurat Bursa de Peste. Viorica Dancila a participat si la inauurarea sediului Politiei de Frontiera Isaccea. Cu aceasta [] .

VIORICA DANCILA: Prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, ca prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov, iar intr-o luna va fi anuntat castigatorul si se vor demara lucrarile.

VIORICA DANCILA: Guvernul pe care il conduc si-a asumat obligatiile din cadrul NATO

Guvernul Romaniei si-a asumat in mod responsabil obligatiile care revin in cadrul NATO, a declarat duminica premierul Viorica Dancila cu prilejul participarii la o ceremonie militara organizata la sediul Ministerului Apararii Nationale, la implinirea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

Frans Timmermans, noi discutii cu Viorica Dancila si Tudorel Toader despre ordonantele de urgenta privind modificarile din justitie (VIDEO)

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, va discuta din nou cu premierul Viorica Dancila despre noile ordonante ale lui Tudorel Toader. Discutiile ar urma sa aiba loc joi, atunci cand.

VIDEO Viorica Dancila, ping-pong pe tocuri cu seful Politiei de Frontiera

Premierul Viorica Dancila a jucat ping-pong cu seful Politiei de Frontiera, Adrian Popescu, la inaugurarea noului sediu al Politiei de Frontiera Isaccea. incaltata in pantofi cu toc, Dancila a castigat un schimb de mingi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )