Libnet.ro
UNICEF

23:00

Brexit, amanat din nou: care este data preferata de tarile Uniunii Europene pentru ruperea de Regat

Playtech Playtech,
Brexit, amanat din nou: care este data preferata de tarile Uniunii Europene pentru ruperea de Regat

Regatul Marii Britanii se chinuie de vreo trei ani sa se desprinda de Uniunea Europeana printr-un proces intitulat Brexit. Problemele inregistrate au fost insa numeroase, iar intregul proces este departe de a fi simplu. in teorie, conform ultimelor informatii publice, Brexit ar fi trebuit sa se incheie pe 31 octombrie, peste cateva zile. Din pacate, . continuă pe Playtech

Boris Johnson i-a spus lui Donald Tusk ca nu vrea ca procesul Brexit sa fie amanat din nou

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus miercuri lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca nu doreste ca procesul Brexit sa fie amanat din nou, fiind increzator ca va reusi sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra pana la 31 octombrie, a afirmat un reprezentant al liderului britanic, potrivit Mediafax.

Reactia lui CTP, dupa ce au aparut filmarile ascunse din cazul Colectiv: Este arestabil pe loc!

Cristian Tudor Popescu taie si spanzura! Filmarile ascunse din cazul Colectiv au dat totul peste cap. Cu toate ca situatia era deja strigatoare la cer, povestea continuand pret de patru ani fara un vinovat, noile imagini video au ingrozit inca o data o tara intreaga. Ce declaratii a facut CTP in cazul care a indoliat .

Donald Trump, din nou, rasist: afirmatia care a ofensat toti americanii de culoare

Donald Trump este cunoscut pentru lipsa filtrului, cand vine vorba de afirmatii cu consecinte dezastruoase. Astfel de afirmatii l-ar putea lasa in curand fara postul de presedinte al SUA. Donald Trump este constient ca se afla pe ultima suta de metri cand vine vorba de demiterea sa din functia de presedinte. in consecinta, a devenit .

Care este adevarata relatie dintre Ion Tiriac si Simona Halep. E total diferita fata de ce se vede in public

Un nou schimb acid de replici ii aduce pe Ion Tiriac si Simona Halep in prim-plan Afaceristul l-a luat peste picior pe Cristian Tudor Popescu, dupa ce jurnalistul a spus un adevar despre relatia dintre acesta si campioana noastra. Care este, de fapt, legatura dintre sportiva si afacerist? Care este relatia dintre Ion Tiriac si .

Care este adevarata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o sotie in Romania

Raed Arafat a ajuns din nou in vizorul presei, dupa ce filmarile extrem de controversate de la Colectiv au ajuns pe micile ecrane. Ce secret ascunde medicul roman de origine palestiniana? Cum arata familia sa si care este motivul pentru care nu are o sotie in Romania? Familia lui Raed Arafat Raed Arafat a venit .

Rasturnare de situatie in dosarul Revolutiei. Petre Roman, cercetat din nou. Clasarea fostului premier, anulata

Petre Roman, premierul Romaniei intre 1989 si 1991, este cercetat din nou in dosarul Revolutiei. Clasarea fostului prim-ministru, anulata. Petre Roman, cercetat din nou in dosarul Revolutiei Procurorii de la Parchetul General au dispus infirmarea clasarii dosarului Revolutiei si cer instantei redeschiderea urmaririi penale pe numele lui Teodor Brates si Petre Roman, cu privire la .

Cristina Rus, din nou mama. Vedeta si-a tinut ascunsa sarcina pana in ultimul moment. Cand va naste al treilea copil

Cristina Rus a facut ravagii cu trupa Blondy, trupa s-a destramat dupa ceva timp, asa ca a trecut la o alta, Sing Sing B. in 2009, dupa ce s-a maritat, conexiunile cu scena s-au incheiat definitiv. A facut doi copii alaturi de Dragos Bilteanu, iar acum al treilea este pe drum. Cristina Rus va fi .

Cum a recucerit-o Culita Sterp pe Carmen de la Salciua. Gestul care a facut-o pe cantareata sa aiba, din nou, incredere in el

Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doua personaje care nu au aparut de mult in lumea mondena. Ei au devenit cunoscuti pentru milioanele de vizualizari adunate pe Youtube, tocmai de aceea fanii au dorit sa afle din ce in ce mai multe amanunte despre ei, indeosebi pentru faptul ca cei doi au si .

VIDEO Asistentii vocali de la Google si Amazon isi arata, din nou, vulnerabilitatile

Asistentul vocal Alexa de la Amazon si cel smart al sistemului Google Home sunt, din nou, vulnerabili in fata hackerilor. Noi probleme legate de securitate au iesit la iveala si informatii.

Fostul sef CFR, audiat la DNA in scandalul in care este implicat ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc

Fostul sef CFR este audiat, marti dimineata,la DNA in scandalul in care este implicat Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc. El a declarat ca este audiat de procurori in conditiile in care a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )