Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson i-a spus lui Donald Tusk ca nu vrea ca procesul Brexit sa fie amanat din nou

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson i-a spus lui Donald Tusk ca nu vrea ca procesul Brexit sa fie amanat din nou

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus miercuri lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca nu doreste ca procesul Brexit sa fie amanat din nou, fiind increzator ca va reusi sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra pana la 31 octombrie, a afirmat un reprezentant al liderului britanic, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Boris Johnson ii transmite lui Donald Tusk ca nu vrea amanarea Brexitului

Premierul britanic Boris Johnson i-a reiterat miercuri presedintelui Consiliului European Donald Tusk dorinta de a-si scoate tara din UE la 31 octombrie, asa cum este prevazut in acest moment.

Londra a trimis la Bruxelles nu una, ci trei scrisori privind Brexitul. Doua dintre ele se bat cap in cap. Ce vrea, de fapt, Boris Johnson

Sambata noapte chiar inainte de expirarea termenului impus de votul din Parlamentul de la Londra guvernul britanic a trimis trei scrisori catre Donald Tusk, presedintele Consiliului European. UPDATE: Partidul Laburist acuza ca premierul se comporta pueril, pentru ca trebuia sa trimita o singura scrisoare.

BREXIT. Premierul britanic Boris Johnson anunta ca nu doreste o amanare a Brexitului

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis miercuri din nou presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, ca nu doreste inca o amanare a Brexitului dincolo de data de 31 octombrie, in timp ce omologu.

Haos la Londra: Presedintele Camerei Comunelor a respins un nou vot asupra acordului lui Boris Johnson privind Brexit-ul Comisia Europeana confirma ca ia in calcul amanarea LIVEVIDEO

Premierul Boris Johnson a esuat sa supuna acordul Brexit la vot in sedinta de luni a Parlamentului britanic, dupa ce a fost fortat de Legislativul de la Londra sa-i trimita presedintelui Consiliului european Donald Tusk o scrisoare prin care cere amanarea iesirii Regatului Unit din blocul comunitar, programata sa aiba loc la 31 octombrie. Cu 10 zile inainte de expirarea termenului, divortul de UE starneste noi tensiuni pe scena politica de la Londra, cu dezbateri interminabile legate de aprobarea acordului, iesirea fara acord sau organizarea celui de-al doilea referendum prin care oamenii sa decida ceea ce politicienii nu au reusit de mai bine de trei ani si jumatate.

Boris Johnson a trimis la Bruxelles o cerere nesemnata de prelungire a termenului pentru Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a trimis la Bruxelles cererea de prelungire a termenului pentru Brexit, a anuntat la miezul noptii de sambata, pe Twitter, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Boris Johnson a trimis la Bruxelles o cerere nesemnata de prelungire a termenului pentru Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a trimis la Bruxelles cererea de prelungire a termenului pentru Brexit, a anuntat la miezul noptii de sambata, pe Twitter, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Donald Tusk, despre Brexit: Trebuie sa fim pregatiti pentru orice scenariu

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a transmis, marti, un avertisment premierului britanic Boris Johnson.

BREAKING NEWS Parlamentul britanic a dat vot favorabil acordului de Brexit convenit de Boris Johnson cu UE Deputatii refuza examinarea accelerata a textului pentru transformarea sa in lege

Acordul de Brexit convenit de premierul britanic Boris Johnson cu UE a facut un prim pas in Parlamentul Regatului Unit, care a adoptat implementarea legii, pavand calea pentru un studiu detaliat al textului, relateaza AFP. Cu toate acestea Parlamentul a refuzat marti examinarea accelerata a acordului, punand in pericol sansele Marii Britanii de a parasi UE pe 31 octombrie.

Boris Johnson ameninta cu alegeri anticipate daca deputatii ii refuza calendarul pentru Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a amenintat marti ca va retrage proiectul de lege cu privire la acordul sau al Brexitului si ca va cere alegeri anticipate daca deputatii refuza marsul fortat pe care incearca sa li-l impuna, relateaza AFP.

Un nou calendar pentru Brexit: ce sanse de reusita mai are Boris Johnson

Incapatanarea premierului britanic Boris Johnson de a-si scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 octombrie urmeaza sa fie supusa unor teste majore in cursul acestei saptamani, doua voturi preliminare asupra acordului pentru Brexit incheiat saptamana trecuta intre Londra si Bruxelles fiind asteptate marti in Camera Comunelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )