Libnet.ro
UNICEF

05:15

BREXIT. Apel important facut de FMI, dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din UE

Antena3 Antena3,
BREXIT. Apel important facut de FMI, dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din UE

Europenii trebuie 'sa iasa cu fruntea sus' din dezamagirea provocata de Brexit iesirea Marii Britanii din UE) si sa profite de aceasta ocazie pentru a aborda dosarele pe care se temeau ca ar fi urmat s?. continuă pe Antena3

Estimari: Brexit va lovi puternic piata media din Marea Britanie, publicitatea va suferi moderat, toata Europa risca pierderi

Efectele Brexit-ului asupra pietei de media si publicitate au facut obiectul unor noi analize in ultimele zile, iar acestea sugereaza ca, in timp ce piata britanica de publicitate ar urma sa sufere moderat, piata europeana se confrunta la randul ei cu riscuri, iar media britanice ar putea fi suferi multa vreme de acum inainte.

Ambasadorul Dan Mihalache face apel la calm pentru romanii din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie, dupa Brexit. Dan Mihalache spune ca nu exista niciun risc imediat ca acestia sa is.

BREXIT. A crescut cu peste 500% numarul infractiunilor motivate de ura, in Marea Britanie

Dupa votul pentru Brexit, numarul infractiunilor motivate de ura, inclusiv cateva agresiuni, raportate online politiei britanice a crescut in Marea Britanie. Statisticile arata o crestere cu peste 500% in decurs de o saptamana.

Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca 'pierderile vor fi in Europa', informeaza Agerpres.

Basescu despre Brexit: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie

Fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca pierderile vor fi in Europa.

Cati romani sunt de fapt in Marea Britanie. Masura fara precedent luata dupa Brexit

Romania va asigura cetatenilor ei o prezenta decenta si consistenta in Marea Britanie. Este asigurarea data de noul ambasador la Londra romanilor care traiesc si muncesc in Regat,.

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit.

BREXIT. Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheierea procesului de parasire a UE

Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheiere a procesului de parasire a UE, a anuntat comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmstrom.

Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu UE inainte de Brexit

Marea Britanie nu poate incepe negocierile privind acordurile comerciale cu Blocul comunitar pana la incheierea procesului de parasire a UE, a declarat Comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmstrom, relateaza BBC News.

BREXIT. PNL a lansat o campanie de informare pentru romanii din Marea Britanie

Partidul National Liberal a lansat, joi, prin intermediul Organizatiei liberale Diaspora, o campanie de informare postBrexit pentru romanii care traiesc in Marea Britanie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )