Libnet.ro
UNICEF

05:45

Brexit: David Cameron a declarat ca Marea Britanie doreste sa aiba in continuare bune relatii economice cu statele europene

B1 B1,
Brexit: David Cameron a declarat ca Marea Britanie doreste sa aiba in continuare bune relatii economice cu statele europene

David Cameron incearca sa caute solutii dupa Brexit. Prim ministrul britanic a convocat o intalnire de urgenta a cabinetului sau la resedinta oficiala din Londra, pentru a crea o unitate. continuă pe B1

Revista presei: BREXIT; David Cameron a demisionat; reactiile politicienilor romani la BREXIT

BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti [].

BREXIT. David Cameron nu va declansa mecanismul de negociere

Uniunea Europeana nu se asteapta ca premierul britanic David Cameron sa declanseze mecanismul care da startul procesului de negociere privind Brexit-ul la summitul de marti de la Bruxelles al liderilor.

Brexit.David Cameron, ucenicul vrajitor care a pierdut referendumul privind Uniunea Europeana

Conservatorul David Cameron va ramane in istorie drept premierul britanic care a reusit sa provoace iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, in timp ce el dorea mentinerea Regatului Unit in blocul comunitar, comenteaza AFP.

BREXIT Romanii nerezidenti din Marea Britanie sunt speriati

Marea Britanie s-a desprins de blocul comunitar, asa ca vin vremuri tulburi pentru romanii care muncesc sau studiaza acolo, dar si pentru cei care isi faceau planuri sa ajunga in Regat. Telefoanele au sunat continuu la asociatiile de romani pentru a afla care sunt consecintele imediate. O stare de relativa panica este printre romanii care nu au documente de resedinta in Marea Britanie, observa TVR.

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Brexit. David Cameron si-a anuntat demisia

Premierul Marii Britanii a declarat intr-o conferinta de presa organizata la Downing Street ca tara sa are nevoie de un nou premier dupa rezultatul referendumului pentru iesirea din UE. El a precizat ca va ramane la conducere timp de cel putin trei luni si ca tara ar trebui sa aiba un nou sef al Guvernului pana la congresul Partidului Conservator din toamna.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Brexit. UE a clarificat modul in care Marea Britanie poate lansa procesul pentru iesirea din blocul comunitar

Uniunea Europeana a clarificat modul in care Marea Britanie poate lansa procesul oficial de negociere pentru iesirea din blocul comunitar, dupa referendumul de joi, relateaza BBC News.

BREXIT. David Cameron demisioneaza din functia de premier al Marii Britanii

Premierul britanic, David Cameron, a anuntat vineri dimineata, ca vademisiona. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )