Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit. Ce se intampla cu aproape 500.000 de romani din Marea Britanie. Autoritatile au anuntat acum

Playtech Playtech,
Brexit. Ce se intampla cu aproape 500.000 de romani din Marea Britanie. Autoritatile au anuntat acum

Marea Britanie este deja in afara Europei, dar problemele de-abia de acum in colo incep sa apara, si asta ii vizeaza inclusiv pe romanii care sunt deja acolo, dar si pe cei care si-au depus cerera de a locui si lucra pe teritoriul britanic. Brexit. Ce se intampla cu aproape 500. 000 de romani din Marea . continuă pe Playtech

Aproape 500.000 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru a obtine statutul de rezident care le permite sa locuiasca si sa lucreze acolo in continuare

Pana la 31 ianuarie, 498. 700 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru statutul de rezident in cadrul sistemului de inregistrare pus de autoritatile britanice la dispozitia cetatenilor europeni care vor sa locuiasca in Regatul Unit si dupa 31 decembrie 2020. Aceasta inseamna ca in ultima luna au cerut statutul de rezident 63. 000 de romani.

BREXIT: Aproape 500.000 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru a obtine statutul de rezident

In contextul BREXIT-ului, pana la la 31 ianuarie, 498. 700 de romani au aplicat pentru statutul de rezident in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in cadrul sistemului de inregistrare EU Settlement.

Interlopul Ghenosu, extradat din Marea Britanie. A fost adus in tara sub escorta Politiei

Interlopul Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost adus miercuri in tara, din Marea Britanie, unde a fost retinut din august 2018.

Un italian de 101 ani a cerut rezidenta in Marea Britanie. Aplicatia i-a cerut sa vina cu parintii

Un italian in varsta de 101 ani a cerut rezidenta in Marea Britanie dupa Brexit, dar a primit un raspuns ciudat, sistemul electronic neavand in baza de date anul nasterii sale - 1919.

Ce se intampla cu o parte din averea familiei Ceausescu. Multi romani sunt interesati de aceasta mostenire

Dupa moartea Ceausestilor in 1989, anchetatorii au incercat sa gaseasca averea ascunsa a dictatorului, dand buzna in conturile detinute de cei doi dictatori. Pe langa acest aspect, pasiunea pentru vanatoare a raposatului l-a facut sa isi ridice cateva cabane pentru a-si satisface dorintele. Acestea, ajunse in circuit turistic, sunt acum la mare cautare de numerosi .

Marea Britanie: O escapada a premierului Boris Johnson pe o insula din Caraibe starneste controverse

Deputatii britanici din opozitie i-au cerut joi premierului conservator Boris Johnson sa explice cine i-a platit vacanta de Anul Nou petrecuta la o vila de lux pe o insula privata din Caraibe, punand sub semnul intrebarii acuratetea informatiilor furnizate in declaratia sa de interese in legatura cu aceasta escapada, relateaza DPA si Agerpres.

Vincze Lorant, raportor permanent LIBE in negocierile privind noul cadru de colaborare UE-Marea Britanie

Europarlamentarul Vincze Lorant a fost numit raportor permanent din partea Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European in negocierile privind noul cadru de colaborare Uniunea Europeana - Regatul Unit.

Internetul va fi reglementat in Marea Britanie de autoritatea de reglementare a pietei radio-TV-telecom

Oficiul Comunicatiilor Ofcom), autoritatea britanica de reglementare in domeniul radiodifuziunii si comunicatiilor, va fi responsabil cu reglementarea Internetului in Regatul Unit, a anuntat guvernul de la Londra, citat de The Guardian. Potrivit sursei citate, directorii firmelor active in domeniul Internetului ar putea risca amenzi substantiale si chiar pedepse cu inchisoarea daca nu asigura protectia utilizatorilor in fata continutului daunator si ilegal din mediul online.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )