Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Antena3 Antena3,
BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Presedintele american Barack Obama a fost informat despre rezultatul favorabil iesirii din Uniunea Europeana al referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, si asteapta sa aiba ocazia de a discuta cu. continuă pe Antena3

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

Brexit. Paul Porr, liderul FDGR: Romanii din Marea Britanie s-ar putea orienta catre Germania

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), Paul Porr, considera ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ii va afecta pe romanii aflati la munca acolo, acestia urmand probabil sa se reorienteze, plecand sa isi gaseasca joburi in alte tari, precum si Germania.

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

BREXIT. Teorii ale conspiratiei la referendumul din Marea Britanie

La sectiile de vot din estul Londrei, au inceput sa apara teorii ale conspiratiei legate de creioanele care sunt distribuite la sectiile de votare pentru referendumul care va decide iesirea sau ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, relateaza The Independent. Astfel, internautii sustin ca respectivele creioane sunt folosite de Guvern pentru ca membrii sectiilor de votare sa controleze cate voturi sunt pro-Brexit.

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

Cancelarul german Angela Merkel si-a anulat vizita de luni la Moscova in urma referendumului din Marea Britanie. Merkel va avea in schimb o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande,.

BREXIT. Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: Suntem in stare de soc, dar nu plecam

Comunitatea romaneasca din Marea Britanie: suntem in soc, dar raminem .

Premierul ungar, reactie dupa votul britanicilor: Bruxelles-ul trebuie sa invete sa asculte de vocea poporului

Bruxelles-ul ar trebui sa invete din referendumul din Marea Britanie ca trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat premierul ungar Viktor Orban, potrivit MTI, citata de gandul. info. Acesta este de.

BREXIT. Angela Merkel: UE va avea o abordare calma, indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Uniunea Europeana va trebui sa aiba o abordare calma indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat joi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, conform site-ului agentiei AP, citat de Mediafax.

FOTO. BREXIT: Ce titreaza marile publicatii despre referendumul din Marea Britanie

Britanicii voteaza, joi, daca raman sau pleaca din Uniunea Europeana. Va prezentam ce scriu marile publicatii internationale despre Brexit: .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )