Libnet.ro
UNICEF

17:45

Brexit: Rompuy, abordat de Theresa May pentru a iesi din impasul Brexit?

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Rompuy, abordat de Theresa May pentru a iesi din impasul Brexit?

David Lidington a avut, se pare, in capitala belgiana o intalnire cu fostul presedinte al Consiliului european, Herman Van Rompuy, potrivit Sky News. Conform media, dna May l-ar considera pe crestin-democratul belgian o personalitate in stare sa apropie pozitiile britanice si europene pentru iesirea din impas, potrivit La Libre, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Theresa May vrea sa demisioneze in vara, pentru a distruge sansele principalului sau adversar, Boris Johnson, de a ajunge premier

Premierul britanic Theresa May intentioneaza sa demisioneze in aceasta vara, la scurt timp dupa Brexit, pentru a influenta astfel procesul de alegere al succesorului sau. Ea ar vrea astfel sa blocheze o.

Theresa May cere timp, in Camera Comunelor, pentru a obtine un acord modificat

Premierul britanic Theresa May a subliniat astazi, in fata deputatilor, ca are nevoie de timp pentru a discuta cu Uniunea Europeana UE) despre modificarile acordului retragerii incheiat cu Bruxellesul astfel incat sa-i satisfaca Parlamentul, prelungind astfel incertitudinea cu privire la modalitatile Brexitului.

Theresa May cere o amanare de doua saptamani pentru a renegocia Brexitului

Premierul britanic Theresa May spera ca va convinge Camera Comunelor, marti, sa ii ofere o amanare de doua saptamani pentru a incerca sa obtina modificari privind solutia de rezerva din acordul Brexitului, in ciuda faptului ca negociatorul-sef al Uniunii Europene, Michel Barnier, a declarat ca Marea Britanie este cea care trebuie sa faca un compromis, scrie The Guardian.

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

Marea Britanie: Dupa Brexit, vom folosi forta militara pentru a ne apara interesele globale

Marea Britanie va folosi forta militara pentru a-si apara interesele dupa Brexit, a spus Gavin Williamson, ministrul britanic al Apararii, intr-un discurs despre rolul global al fortelor armate, oferind totusi.

Pompeo: Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratiile din ntreaga lume

Presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratii, a afirmat marti secretarul american de Stat Mike Pompeo, la sosirea in Slovacia, una dintre etapele turneului din Europa centrala pentru contrarea influentei in crestere a Rusiei si Chinei, scrie AFP.

Euronext si-a majorat oferta pentru Bursa din Oslo

Operatorul bursier pan-european Euronext si-a majorat, ieri, oferta pentru preluarea Bursei norvegiene, intensificand astfel lupta cu operatorul bursier american Nasdaq pentru Oslo Bors.

Anunt important pentru pensionarii din Bucuresti

Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, informeaza STB. Totodata, pensionarii pot opta si pentru un card pentru.

SUA: Senatoarea democrata Elizabeth Warren si-a lansat campania electorala pentru prezidentialele din 2020

Senatoarea democrata Elizabeth Warren, considerata una dintre cele mai progresiste reprezentante ale Partidului Democrat, si-a lansat sambata oficial campania pentru alegerile prezidentiale din 2020, informeaza EFE, citata de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )