Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pompeo: Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratiile din ntreaga lume

Hotnews Hotnews,
 Pompeo: Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratiile din ntreaga lume

Presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratii, a afirmat marti secretarul american de Stat Mike Pompeo, la sosirea in Slovacia, una dintre etapele turneului din Europa centrala pentru contrarea influentei in crestere a Rusiei si Chinei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

MIKE POMPEO: Putin ameninta democratiile din intreaga lume

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a apreciat astazi ca Vladimir Putin reprezinta o amenintare la adresa democratiilor, in cadrul unei vizite in Slovacia, una dintre etapele unui mini-turneu in Europa Centrala, menit sa contracareze influenta tot mai puternica a Rusiei si Chinei, relateaza AFP.

Calendare cu imaginea lui Igor Dodon si Vladimir Putin, distribuite n Transnistria n plina campanie electorala. Avertisment al Comisiei Electorale pentru Dodon

Calendare tiparite cu imaginea presedintelui Igor Dodon si a liderului rus Vladimir Putin, precum si materiale de promovare a amnistierii migrantilor moldoveni din Rusia, valabile pana la 24 februarie, data alegerilor parlamentare din Republica Moldova, sunt distribuite, in plina campanie electorala, in regiunea transnistreana. Presedintele Igor Dodon a fost avertizat la sfarsitul saptamanii trecute de catre Comisia Electorala Centrala de la Chisinau sa nu se implice in campania electorala si sa nu utilizeze resursele presedintiei in favoarea promovarii Partidului Socialistilor, potrivit Radio Chisinau.

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

Pompeo promite Slovaciei un angajament mai profund al SUA si avertizeaza ca influenta rusa este o amenintare la adresa democratiilor

In timpul vizitei sale de marti, din Slovacia, seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a avertizat ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare la adresa democratiilor din toata lumea.

Rusia se va deconecta de la INTERNET! Care este planul lui Vladimir Putin

Rusia se va deconecta de la reteaua globala de Internet, in saptamanile care urmeaza, pentru o scurta perioada, masura fiind parte din planurile Moscovei de a se pregati pentru un eventual razboi cibernetic,.

Brexit: Rompuy, abordat de Theresa May pentru a iesi din impasul Brexit?

David Lidington a avut, se pare, in capitala belgiana o intalnire cu fostul presedinte al Consiliului european, Herman Van Rompuy, potrivit Sky News. Conform media, dna May l-ar considera pe crestin-democratul belgian o personalitate in stare sa apropie pozitiile britanice si europene pentru iesirea din impas, potrivit La Libre, citat de Rador.

Euronext si-a majorat oferta pentru Bursa din Oslo

Operatorul bursier pan-european Euronext si-a majorat, ieri, oferta pentru preluarea Bursei norvegiene, intensificand astfel lupta cu operatorul bursier american Nasdaq pentru Oslo Bors.

Anunt important pentru pensionarii din Bucuresti

Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, informeaza STB. Totodata, pensionarii pot opta si pentru un card pentru.

SUA: Senatoarea democrata Elizabeth Warren si-a lansat campania electorala pentru prezidentialele din 2020

Senatoarea democrata Elizabeth Warren, considerata una dintre cele mai progresiste reprezentante ale Partidului Democrat, si-a lansat sambata oficial campania pentru alegerile prezidentiale din 2020, informeaza EFE, citata de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )