Libnet.ro
UNICEF

16:16

Euronext si-a majorat oferta pentru Bursa din Oslo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euronext si-a majorat oferta pentru Bursa din Oslo

Operatorul bursier pan-european Euronext si-a majorat, ieri, oferta pentru preluarea Bursei norvegiene, intensificand astfel lupta cu operatorul bursier american Nasdaq pentru Oslo Bors. continuă pe Ziarul Bursa

Euronext majoreaza oferta pentru preluarea Bursei norvegiene

Operatorul bursier pan-european Euronext a majorat astazi oferta pentru preluarea Bursei norvegiene, intensificand astfel batalia ofertelor cu operatorul bursier american Nasdaq pentru Oslo Bors, transmite Reuters.

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

Brexit: Rompuy, abordat de Theresa May pentru a iesi din impasul Brexit?

David Lidington a avut, se pare, in capitala belgiana o intalnire cu fostul presedinte al Consiliului european, Herman Van Rompuy, potrivit Sky News. Conform media, dna May l-ar considera pe crestin-democratul belgian o personalitate in stare sa apropie pozitiile britanice si europene pentru iesirea din impas, potrivit La Libre, citat de Rador.

Pompeo: Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratiile din ntreaga lume

Presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratii, a afirmat marti secretarul american de Stat Mike Pompeo, la sosirea in Slovacia, una dintre etapele turneului din Europa centrala pentru contrarea influentei in crestere a Rusiei si Chinei, scrie AFP.

Anunt important pentru pensionarii din Bucuresti

Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, informeaza STB. Totodata, pensionarii pot opta si pentru un card pentru.

SUA: Senatoarea democrata Elizabeth Warren si-a lansat campania electorala pentru prezidentialele din 2020

Senatoarea democrata Elizabeth Warren, considerata una dintre cele mai progresiste reprezentante ale Partidului Democrat, si-a lansat sambata oficial campania pentru alegerile prezidentiale din 2020, informeaza EFE, citata de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )