Libnet.ro
UNICEF

14:30

BREXIT. Tot mai multi cetateni ai Regatului Unit cer pasaport de Irlanda

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Tot mai multi cetateni ai Regatului Unit cer pasaport de Irlanda

Votul britanicilor in favoarea unei iesiri din UE a facut sa creasca brusc numarul cererilor pentru obtinerea unui pasaport irlandez, care ar facilita intrarea in UE a detinatorului sau. continuă pe România Liberă

BREXIT. Tot mai multi britanici vor cetatenie belgiana

Primarii mai multor localitati din jurul Bruxellesului au indicat ca, in decurs de cateva ore de la votul din Regatul Unit pentru iesirea din Uniunea Europeana, a avut loc o crestere a numarului de.

BREXIT. Seful Parlamentului European cere Regatului Unit sa inceapa de marti iesirea din UE

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a cerut duminica premierului britanic David Cameron sa inceapa procedura de iesire din Uniunea Europeana de marti, cand un summit european este.

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste si a reglementarilor stufoase si ineficiente, care vor sufoca pietele si competitivitatea, a precizat economistul Lucian Croitorul intr-o analiza publicata pe platforma opiniibnr. ro.

Gary Lineker, despre eliminarea Angliei: Ne-a batut o tara (n.r. Islanda) cu mai multi vulcani decat jucatori profesionisti

Anglia a parasit Euro 2016 prin usa din dos, dupa ce a fost eliminata in optimi de Islanda, scor 2-1. Gary Lineker, fost international britanic, a comentat in stilul caracteristic eliminarea englezilor de la turneul final gazduit de Franta: Ne-a batut o tara n. r. Islanda) cu mai multi vulcani decat jucatori profesionisti.

Drumuri made in Romania: Am dat cei mai multi bani pe investitii, dar avem cele mai proaste sosele (VIDEO)

Romania a alocat cei mai multi bani pentru investitiile publice, dintre toate statele din zona, dar are cele mai proaste drumuri, potrivit unei prezentari a Consiliului Fiscal, citata de B1 TV. Mai mult,.

Donald Trump spune ca este bine sa scada lira sterlina pentru ca mai multi oameni vor merge la nou sau hotel din Scotia

Candidatul republican Donlad Trump a declarat, in timpul vizitei in Scotia, ca este un lucru bun ca lira sterlina s-a prabusit in urma rezultatelor referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE, pentru ca aceasta va face ca mai multi oameni sa.

Viitorul e tot mai electric

Marii producatori auto au inceput sa se orienteze tot mai mult spre autovehiculele propulsate electric. Grupul Volkswagen, afectat de scandalul emisiilor poluante, a anuntat planuri ample in domeniu.

Tot mai multe institutii europene isi pun problema mutarii din UK. Intrucat Romania nu gazduieste nicio astfel de institutie, va sti sa-si joace cartea pentru a atrage macar una?

La nivel european, sunt puse pe masa toate scenariile. O Uniune Europeana cu Regatul Unit inafara ei sau cu Regatul Unit ori parti din Regat ) in interior. Daca ati vazut Barbati in negru partea a treia), suntem in postura personajului Griffin, care estimeaza probabilitatea evenimentelor viitoare in functie de deciziile luate in fiecare scenariu posibil. Asa suntem si noi in fata rezultatelor votului britanicilor. Cert este un lucru: de pe urma unui eventual Brexit, unii vor profita iar altii vor pierde. Deocamdata, Castigatorul trebuie cautat in estul continentului, unde cred ca se sarbatoreste. Cine pierde? Pierdem foarte multi, a explicat luni fostul ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, la o conferinta organizata de ziarul Bursa.

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Romania a putea avea mai multi alesi in Legislativul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Angela Merkel: UE este suficient de puternica pentru a depasi plecarea Regatului Unit. Un acces liber la piata unica este acordat celui care respecta cele patru libertati fundamentale (VIDEO)

Cancelarul german Angela Merkel a declarat marti ca Uniunea Europeana este suficient de puternica pentru a suprevietui plecarii Marii Britanii din blocul comunitar. Liderul german a mai precizat ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )