Libnet.ro
UNICEF

21:15

Drumuri made in Romania: Am dat cei mai multi bani pe investitii, dar avem cele mai proaste sosele (VIDEO)

B1 B1,
Drumuri made in Romania: Am dat cei mai multi bani pe investitii, dar avem cele mai proaste sosele (VIDEO)

Romania a alocat cei mai multi bani pentru investitiile publice, dintre toate statele din zona, dar are cele mai proaste drumuri, potrivit unei prezentari a Consiliului Fiscal, citata de B1 TV. Mai mult,. continuă pe B1

Harta tutunului: romanii dau tot mai multi bani pe tigari. Campionii fumatului sunt bucurestenii si banatenii

Fumatorii isi consuma aproximativ 5% din bugetul lunar pentru a cumpara tigari, sumele fiind in usoara crestere in 2015 fata de 2014. In Bucuresti si in vestul tarii se cheltuiesc cei mai multi bani pentru tutun, iar in Moldova si in Oltenia - cei mai.

Din ce in ce mai multi bani falsi pe piata, avertizeaza BNR

Numarul de bancnote falsificate a crescut, anul trecut, cu 70% fata de 2014, pana la 4. 479, iar cele mai multe au fostdepistate in circulatie, scrie Adevarul. Bancnota de 100 de lei.

Vot final pentru cei mai buni profesori din Romania

Mai sunt cateva zile in care puteti vota pentru cei mai buni 10 profesori dintara!Campania nationala Liga Profesorilor Exceptionali,lansata de Fundatia Dan Voiculescu pentru.

Donald Trump spune ca este bine sa scada lira sterlina pentru ca mai multi oameni vor merge la nou sau hotel din Scotia

Candidatul republican Donlad Trump a declarat, in timpul vizitei in Scotia, ca este un lucru bun ca lira sterlina s-a prabusit in urma rezultatelor referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE, pentru ca aceasta va face ca mai multi oameni sa.

UR Browser vrea sa se bata cu Chrome si Firefox si la el au lucrat mai multi romani

AdaptiveBee, un startup franco-roman, lanseaza pentru downloadUR Browser, un produs aflat momentan in stadiu beta, la care s-a lucrat intens in ultimul an. La UR Browser au lucrat si mai multi romani. UR Browser, disponibil pentru download gratuit, reuneste tehnologia si continutul digital intr-un navigator de Internet construit special pentru categoria tot mai mare a [].

BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

Miliardarul George Soros,unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a spus ca lira ar putea scadea cu 20% fata de dolar daca Marea Britanie voteza sa iasa din Uniunea Europeana, o devalorificare mult mai mare si toxica decat pariul lui din 1992.

Adevaruri despre bani pe care fiecare adult ar trebui sa le stie

Gestionarea corecta a banilor nu este o sarcina pe care oricine o poate indeplini, dar cei mai multi dintre noi suntem nevoiti sa o facem. in spatele calculelor personale pentru facturi si utilitati, rata la banca sau banii economisiti pentru o vacanta in Europa, sunt cateva adevaruri despre bani de care ar trebui sa tii cont pentru a reusi sa-ti indeplinesti toate obiectivele financiare.

Noua adevaruri despre bani pe care fiecare adult ar trebui sa le stie si sa le accepte

Gestionarea corecta a banilor nu este o sarcina pe care oricine o poate indeplini, dar cei mai multi dintre noi suntem nevoiti sa o facem. In spatele calculelor personale pentru facturi si utilitati, rata la banca sau banii economisiti pentru o vacanta.

Hainele copiilor: Cum sa cheltui mai putini bani cand le cumperi

Copiii cresc uimitor de repede, iar banii cheltuiti pe haine se ridica la sume astronomice. Si totusi, nu-i poti lasa pe cei mici fara haine. Copiilor le place sa arate bine, sunt cocheti de la varste mici, iar.

inchisoare pe viata pentru unul dintre cei mai sadici asasini romani. Ucigasul unui copil de 10 ani, adus din Germania

Tribunalul Iasi a dat o prima solutie in dosarul de omor in care inculpat a fost Vasile Miron, barbatul acuzat ca ar fi ucis un copil de 10 ani dupa care a fugit din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )