Libnet.ro
UNICEF

12:00

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO)

B1 B1,
Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie. continuă pe B1

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

Alegerile din Marea Britanie si pericolul separatist. Conservatorii au castigat batalia pentru Brexit, dar nationalistii au iesit invingatori in Scotia si Irlanda de Nord

Rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie ofera un sprijin puternic premierului conservator Boris Johnson de a pune in practica iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana luna viitoare. Potrivit exit-poll-urilor, Conservatorii au obtinut 368 de mandate, cu 50 mai multe decat la ultimele alegeri, din 2017, pe care, de asemenea, le-au castigat. Nationalistii au obtinut mai multe mandate decat unionistii in Irlanda de Nord si Scotia.

VIDEO Boris Johnson, dupa castigarea alegerilor: premierul britanic lanseaza un apel la unitate si doreste vindecarea ranilor provocate de diviziunile privind Brexitul

Premierul britanic Boris Johnson le-a transmis vineri alegatorilor ca, in urma scrutinului legislativ pe care l-a castigat categoric, doreste sa construiasca un guvern al poporului si sa se vindece ranile provocate de diviziunile pe tema Brexitului, promitand totodata ca acesta din urma se va realiza asa cum a promis, la 31 ianuarie 2020, iar relatia pe care o doreste cu UE sa fie una de prieteni si suverani egali, relateaza Agerpres.

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

Premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie

Dupa victoria zdrobitoare obtinuta in urma alegerilor anticipate organizate joi, premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie. Voi pune capat acestor.

Partidul Conservator al lui Boris Johnson, victorie zdrobitoare in anticipate, in UK

Victorie zdrobitoare a lui Boris Johnson. Partidul Conservator a castigat scrutinul parlamentar din .

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Premierul Boris Johnson NU este de acord cu un al doilea referendum pentru independenta Scotiei in 2014, poporul scotian alegea sa ramana in Regatul Unit

Premierul britanic Boris Johnson i-a transmis prim-ministrului scotian Nicola Sturgeon ca nu ii va sprijini planul privind un al doilea referendum pentru indepedenta, intr-un clinci ce a avut loc la doar cateva or.

VIDEO Ultima zi de campanie: Boris Johnson s-a ascuns intr-un container frigorific, pentru a scapa de reporteri

In timpul unei transmisii live pentru emisiunea Good Morning, Britain, a postului ITV, premierul Boris Johnson s-a ascuns intr-un container frigorific pentru a scapa de reporteri, in timp ce unul dintre consilierii sai este surprins injurand.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )