Libnet.ro
UNICEF

05:30

Partidul Conservator al lui Boris Johnson, victorie zdrobitoare in anticipate, in UK

România Liberă România Liberă,
Partidul Conservator al lui Boris Johnson, victorie zdrobitoare in anticipate, in UK

Victorie zdrobitoare a lui Boris Johnson. Partidul Conservator a castigat scrutinul parlamentar din . continuă pe România Liberă

Alegeri Marea Britanie, exit poll: Partidul Conservator al lui Boris Johnson a castigat scrutinul parlamentar

Partidul Conservator al premierului britanic in functie Boris Johnson se claseaza pe primul loc in scrutinul parlamentar anticipat din Marea Britanie. Conform sondajului, efectuat la comanda postului Sky News, Partidul Conservator centru-dreapta) a obtinut 368 de locuri in Camera Comunelor, peste pragul majoritar de 326 de locuri. Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea BritanieBoris Johnson saluta mandatul puternic obtinut la alegeri pentru a realiza Brexitul.

Putin vrea dialog constructiv cu Boris Johnson, castigatorul alegerilor anticipate britanice

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca doreste un dialog constructiv cu premierul br.

Alegeri in Regatul Unit. Boris Johnson a obtinut o victorie rasunatoare

Victorie zdrobitoare pentru Partidul Conservator al premierului Boris Johnson, in alegerile anticipate din Marea Britanie.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Rezultatele finale ale alegerilor din Marea Britanie: Partidul Conservator obtine o majoritate absoluta de 365 de mandate

Partidul Conservator Tories) al premierului britanic in exercitiu Boris Johnson a obtinut o majoritate absoluta de 365 din cele 650 de mandate din Camera Comunelor, cu 48 mai multe fata de scrutinul din 2017, o victorie istorica in alegerile legislative de joi, potrivit rezultatelor definitive, relateaza AFP.

Premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie

Dupa victoria zdrobitoare obtinuta in urma alegerilor anticipate organizate joi, premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie. Voi pune capat acestor.

Johnson: Partidul Conservator a castigat un mandat puternic pentru a realiza Brexitul; acestea vor fi alegeri istorice

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca Partidul Conservator a castigat un mandat puternic pentru a realiza Brexitul si ca aceste alegeri se vor dovedi a fi istorice, urmand sa dea noului guvern sansa de a respecta vointa democratica a poporului britanic, relateaza Reuters.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut majoritatea in Parlamentul britanic, partidul sau conservator trecand pragul de 326 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, potrivit rezultatelor oficiale publicate vineri, relateaza AFP si Reuters.

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )