Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexitul risca sa distruga echilibrul de putere in Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Brexitul risca sa distruga echilibrul de putere in Uniunea Europeana

Referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE, care va avea loc pe 23 iunie, a dus la nenumarate speculatii privind consecintele economice si financiare pe care le-ar avea un vot in favoarea iesirii tarii din blocul comunitar. continuă pe Adevărul

Brexitul risca sa distruga echilibrul de putere in UE INFOGRAFIE

Referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE, care va avea loc pe 23 iunie, a dus la nenumarate speculatii privind consecintele economice si financiare pe care le-ar avea un vot in favoarea iesirii tarii din blocul comunitar.

Brexit. Cine sustine si cine se opune iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Personalitati britanice si-au exprimat opiniile in campania pentru referendumul din 23 iunie din Marea Britanie privind oportunitatea iesirii din Uniunea Europeana. Peste 300 de importanti oameni de afaceri le-au cerut alegatorilor britanici sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, afirmand ca, in opinia lor, competitivitatea Marii Britanii este subminata de apartenenta tarii la UE, relateaza luni The Telegraph.

Germania avertizeaza: Uniunea Europeana nu este intr-o stare buna. Nu vom putea merge mai departe ca pana acum

Uniunea Europeana nu este intr-o stare buna. Este aprecierea ministrului german de Finante, Wolfgang Schaeuble, care adauga ca ceva trebuie sa se schimbe, indiferent de votul britanicilor. Votul de joi.

Premierul Ungariei indeamna britanicii sa opteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

Un mesaj al premierului ungar Viktor Orban, in care ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, va fi publicat, luni, in presa britanica. Mesajul ar fi trebuit sa fie publicat in urma cu doua zile, insa campania a fost suspendata dupa uciderea deputatei laburiste Jo Cox, .

Brexit: Romania se implica pentru campania de ramanere a Marii Britanii in Uniunea Europeana

Britanicii vor vota pe 23 iunie intr-un referendum ce va decide viitorul tarii in Uniunea Europeana. Rezultatul votului va avea puternice urmari politice, sociale si economice pentru Marea.

Roubini: Britanicilor le va fi mult mai bine in Uniunea Europeana decat in afara acesteia. Tara ar intra in recesiune, iar piata muncii ar fi afectata

Economistul Nouriel Roubini, cunoscut sub porecla de Dr. Doom din cauza predictiilor sale pesimiste, s-a alaturat unei serii de personalitati ale industriei financiare, precum George Soros si Jamie Dimon, afirmand marti ca britanicilor le va fi mult mai bine in Uniunea Europeana decat in afara acesteia, relateaza MarketWatch.

Referendum Brexit. David Beckham va vota pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

David Beckham a anuntat ca intentioneaza sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, cu ocazia referendumului care va avea loc joi.

Ne este mai bine daca ne prefacem ca vrem sa jucam un rol in lume. Cluburile din Premier League, sfatuite sa fie de partea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana

Presedintele Premier League, Richard Scudamore, sfatuieste cluburile de fotbal din Premier League sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, potrivit BBC. Acesta este.

Ministrul britanic de Externe: Daca majoritatea alegatorilor decid iesirea din Uniunea Europeana va fi o decizie ireversibila

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, este de parere ca o eventuala iesirea a Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi ireveresibila. Este o decizie ireversibila. Daca majoritatea.

Brexit: De ce parte se situeaza mai multe personalitati privind viitorul Marii Britanii in Uniunea Europeana

Numeroase personalitati britanice si-au exprimat public parerea in privinta a ce rezultat si-ar dori la referendumul din 23 mai pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din Uniunea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )