Libnet.ro
UNICEF

05:30

Referendum Brexit. David Beckham va vota pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Referendum Brexit. David Beckham va vota pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

David Beckham a anuntat ca intentioneaza sa voteze in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, cu ocazia referendumului care va avea loc joi. continuă pe România Liberă

Premierul Ungariei indeamna britanicii sa opteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana

Un mesaj al premierului ungar Viktor Orban, in care ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, va fi publicat, luni, in presa britanica. Mesajul ar fi trebuit sa fie publicat in urma cu doua zile, insa campania a fost suspendata dupa uciderea deputatei laburiste Jo Cox, .

Doua zile pana la votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

Cu doua zile ramase pana la refendumul de joi, 23 iunie, pentru ramanerea sau iesirea Marii Britanii din UE, George Soros a avertizat asupra consecintelor dureroase ale unui Brexit. Multimiliardarul a spus pentru The Guardian ca UK se poate trezi intr-o Black Friday daca voteaza pentru iesirea din UE.

Tabara pentru ramanerea in UE a Marii Britanii castiga teren

Tabara care sustine ramanerea Marii Britanii in UE a obtinut primul avans in sondaje, dupa ce deputata Jo Cox a fost impuscata mortal joi, iar dezbaterile au revenit cu cinci zile inainte de Referendum.

BREXIT. Fostul fotbalist David Beckham, mesaj emotionant pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE

Cu doua zile inainte de referendum care va decide soarta Marii Britanii in Uniunea Europeana, fostul fotbalist britanic David Beckham a scris pe Instagram ca este un European convins si ca va vota pentru mentinerea tarii sale in UE.

David Beckham, despre ramanerea Marii Britanii in UE. in care tabara se afla superstarul britanic

Interventie rara a lui David Beckham pe teme politice. Fostul capitan al Angliei si al lui Manchester United a anuntat ca va vota pentru mentinerea Regatului Unit in blocul comunitar european, arata B1.

Un lider britanic ce era pro-Brexit este acum pentru ramanerea in UE:Ura si xenofobia au mers prea departe

Baroneasa Sayeeda Hussain Warsi, fosta membra a Guvernului David Cameron, a decis sa sustina ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, desi pana acum militase pentru iesirea tarii din comunitatea europeana, informeaza ziarul The Times, citat de Mediafax.

Brexit. SONDAJ. Un procent de 54% dintre cetatenii europeni sustin ramanerea Marii Britanii in UE

Un procent de 54% dintre cetatenii europeni sustin ramanerea Marii Britanii in UE, potrivit unui sondaj difuzat luni de Fundatia Bertelsmann, inaintea referendumului din 23 iunie, la care alegatorii britanici vor trebui sa se pronunte in legatura cu ramanerea sau nu a tarii lor in blocul comunitar.

Brexit. Regina pastreaza tacerea asupra apartenentei Marii Britanii la UE, dand nastere la speculatii. Donald Tusk ii indeamna pe britanici sa ramana in UE

In ciuda unor asteptari ale taberei anti-Brexit impotriva iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana) si speculatii, regina Elisabeta a II-a pastreaza deocamdata tacerea asupra referendumului prevazut sa aiba loc joi. Pe de alta parte, Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a indemnat luni pe britanici sa voteze pentru ramanerea Marii Britanii in UE, afirmand ca un eventual Brexit ar slabi Occidentul.

Brexit. Donald Tusk ii indeamna pe britanici sa voteze pentru ramanerea in UE. Regina pastreaza tacerea, dand nastere la speculatii

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a indemnat luni pe britanici sa voteze la referendumul de joi pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, afirmand ca un eventual Brexit iesire din UE, n. red. ) ar slabi Occidentul. Pe de alta parte, regina Elisabeta a II-a pastreaza deocamdata tacerea, in ciuda unor asteptari din partea taberei anti-Brexit de a se exprima in favoarea sa.

Tabara anti-Brexit conduce: 53,3% dintre britanici sunt pentru ramanerea in Uniunea Europeana (VIDEO)

Tabara anti-Brexit conduce cu aproape 7 puncte in fata celor care pledeaza pentru iesirea din comunitatea europeana. Cifrele apar la mai putin de o saptamana inaintea referendumului privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )