Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bridgerton, cel mai de succes serial de pe Netflix! Cate persoane l-au urmarit intr-o luna?

ADPM ADPM,
Bridgerton, cel mai de succes serial de pe Netflix! Cate persoane l-au urmarit intr-o luna?

A trecut putin peste o luna de la momentul in care serialul Bridgerton a fost lansat pe Netflix, devenind intre timp cel mai de succes serial al platformei de streaming. Iata cati oameni l-au urmarit intr-o luna! . continuă pe ADPM

Bridgerton, cel mai popular serial de pe Netflix

Primul sezon al serialului Bridgerton, conceput pentru Netflix de Shonda Rhimes, creatoarea Grey and s Anatomy, a avut o lansare reusita. Potrivit platformei de streaming, 82 de milioane de conturi din lume au privit cel putin 2 minute din serial in 28 de zile de la lansarea online, potrivit g4media.

Bridgerton. Cum s-a transformat un pariu indraznet in cel mai vizionat serial Netflix

82 de milioane de gospodarii din intreaga lume au ales sa urmareasca Bridgerton in primele 28 de zil.

Bridgerton este cel mai popular serial de pe Netflix. A fost urmarit de 82 de milioane de oameni din toata lumea

Primul sezon al serialului Bridgerton, conceput pentru Netflix de Shonda Rhimes, creatoarea Greys Anatomy, a avut o lansare reusita. Potrivit platformei de streaming, 82 de milioane de conturi din lume au privit cel putin 2 minute din serial in 28 de zile de la lansarea online.

Cel mai bogat chinez nu mai este Jack Ma, el a fost intrecut de Zhong Shanshan

Zhong Shanshan, cel care a infiintat compania de imbuteliere a apei Nongfu Spring, a devenit cel mai bogat om din China, depasindu-i pe Jack Ma, fondatorul gigantului chinez al comertului electronic Alibaba, si pe Pony Ma, seful companiei de internet Tencent, transmite DPA.

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani, transmite Reuters si Agerpres.

Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari

Grupul japonez Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari, pentru prima oara in ultimii cinci ani, devansand Volkswagen, in conditiile in care producatorul german a fost afectat mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters si Agerpres.

Olimpia Melinte a dat lovitura. Ce emisiune va prezenta, in cel mai scurt timp

Olimpia Melinte a dat lovitura. Ce emisiune va prezenta, in cel mai scurt timp. Despre ce va fi emisiunea actritei din serialul Vlad, cititi in randurile de mai jos. O actrita din serialul Vlad va avea propria emisiune. Ce teme va aborda Olimpia Melinte in Olimpiada mamicilor Olimpia Melinte, actrita din serialul Vlad, a dat .

Toyota a redevenit cel mai mare constructor auto mondial in 2020

Constructorul auto japonez Toyota a trecut anul trecut in fata rivalului german Volkswagen redevenind cel mai mare constructor auto mondial, gratie unor vanzari robuste in China si SUA, arata datele publicate joi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )