Libnet.ro
UNICEF

11:15

Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari

Grupul japonez Toyota Motor a devenit in 2020 cel mai mare producator auto mondial in functie de vanzari, pentru prima oara in ultimii cinci ani, devansand Volkswagen, in conditiile in care producatorul german a fost afectat mai mult din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

Tara care poate deveni cel mai mare producator de baterii pentru masini datorita acestei resurse naturale

Toate tarile cauta modalitati diverse de a trece treptat spre utilizarea de masini electrice. Aceasta tara tocmai face demersuri interesante in acest sens. Finlanda a inceput sa caute.

Toyota a redevenit cel mai mare constructor auto mondial in 2020

Constructorul auto japonez Toyota a trecut anul trecut in fata rivalului german Volkswagen redevenind cel mai mare constructor auto mondial, gratie unor vanzari robuste in China si SUA, arata datele publicate joi.

EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Artista Olga Balan bifeaza o noua colaborare cinematografica. De aceasta data, ea interpreteaza rolul unei guvernante. Pelicula Benvenuti in casa Esposito a fost filmata la Napoli, iar premiera va avea loc in aceasta primavara. Olga ne-a povestit despre acest rol tragi-comic, intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Playtech. ro. M-am operat in Italia, acum 10 ani.

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani, transmite Reuters si Agerpres.

incalzirea globala, amenintarea de care lumea a uitat in pandemie: cel mai mare sondaj pe aceasta tema

Prinsi cu pandemia, oamenii au cam uitat despre una dintre cele mai mari amenintari la adresa planetei: incalzirea globala. incalzirea globala e poate cea mai mare amenintare la adresa.

Pandemia si Guvernul Orban au provocat cel mai mare deficit bugetar din istorie pentru Romania in 2020, de 9.79% din PIB, peste cel din criza din 2008-2009

Executia preliminata a bugetului general consolidat la finele anului 2020 a inregistrat un deficit de 101,92 mld lei 9,79% din PIB, cel mai mare din istorie), anunta Ministerul Finantelor. Asta in conditiile in care deficitul bugetar in 2019 a fost de 4,6% din PIB iar bugetul pe 2021 este construit pe un deficit de aproximativ 7% din PIB. Iata in detaliu, ce a insemnat in sume bugetare anul 2020.

Cererea mondiala de aur a scazut in 2020 la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Coronavirusul a perturbat piata aurului, declansand un proces de acumulare in randul investitorilor dar o prabusire a vanzarilor catre bijutieri si a achizitiilor bancilor centrale, astfel ca pe ansamblul anului trecut cererea mondiala de aur a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, arata un raport publicat joi de Consiliul Mondial al Aurului.

Cel mai bogat chinez nu mai este Jack Ma, el a fost intrecut de Zhong Shanshan

Zhong Shanshan, cel care a infiintat compania de imbuteliere a apei Nongfu Spring, a devenit cel mai bogat om din China, depasindu-i pe Jack Ma, fondatorul gigantului chinez al comertului electronic Alibaba, si pe Pony Ma, seful companiei de internet Tencent, transmite DPA.

Italia: Numarul real al infectarilor cu COVID-19 ar fi cu 50% mai mare decat cel anuntat oficial

In Italia, numarul real de infectari cu noul coronavirus ar fi cu 50% mai mare decat cel care este detectat si anuntat oficial, potrivit unui raport al serviciilor secrete italiene, prezentat guvernului de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )