Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brigitte Macron, in cea mai stramta rochie scurta de pana acum

ADPM ADPM,
Brigitte Macron, in cea mai stramta rochie scurta de pana acum

Brigitte Macron, Prima Doamna a Frantei, a purtat, la intalnirea cu Henric, Mare Duce de Luxemburg si sotia sa, Maria Teresa, Mare Ducesa de Luxemburg, o rochie albastra, scurta si foarte stramta. Apoi, la dineul oficial al putut-o admira intr-o rochie lunga, o alegere vestimentara mai putin vazuta de public. continuă pe ADPM

Siegfried Muresan: Romania a pierdut 1,64 miliarde de euro fonduri europene. Datele Comisiei Europene arata ca e cea mai prost guvernata tara din UE

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a publicat, miercuri, un comunicat prin care a anuntat ca Romania a pierdut, oficial, 1. 64 miliarde de euro din cauza proastei absorbtii a fondurilor europene, adica mai mult de o treime. Potrivit documentului, perioada pana la care Romania mai putea atrage bani europeni s-a incheiat pe 31 decembrie 2015, iar datele Comisiei Europene indica faptul ca Romania este cea mai prost guvernata tara din UE.

Cum arata cea mai puternica masina de siguranta din istoria Formulei 1

Mercedes propune pentru sezonul 2018 in Formula 1 cea mai puternica masina de siguranta din istoria Marelui Circ, asa numitul Safety Car.

Elvetia: Cea mai veche centrala nucleara din lume a repornit primul reactor

Centrala nucleara elvetiana din Beznau, cea mai veche din lume, a repornit primul sau reactor, dupa ce acesta fusese oprit in martie 2015 din motive tehnice, a anuntat marti firma care gestioneaza centrala, Axpo, citata de AFP.

Conduce o replica, dar toata lumea crede ca are originalul. POZE cu cea mai reusita copie de Bugatti Veyron

Peste Oceanul Atlantic, la mii de kilometri de Romania, un american conduce probabil cea mai reusita copie a modelului Bugatti Veyron. O replica atat de bine realizata incat mai toata lumea crede ca a intalnit, de fapt, originalul.

Viena este si in 2018 orasul cu cea mai ridicata calitate a vietii

Capitala Austriei, Viena, este si in 2018, pentru al noualea an consecutiv, orasul cu cea mai ridicata calitate a vietii din lume, conform studiului anual 'Quality of Living 2018 ', realizat de biroul de consultanta Mercer cu sediul la New York), in care Bucurestiul apare pe locul 107 din 231 de orase analizate, informeaza Reuters si AFP.

Mary Halvorson, cea mai curajoasa chitarista americana in premiera in Romania

Pe 19 martie va concerta in premiera in Romania Mary Halvorson's-Code Girl. Originara din Statele Unite, chitarista Mary Halvorson este considerata de unii critici cea mai putin previzibila improvizatoare. Viitorul chitarei in jazz incepe cu ea, spun altii. Cu 30 de albume la activ si colaborari cu Marc Ribot sau Trevor Dunn nu avem multe motive sa ne indoim de aceste concluzii.

Mary Halvorson, cea mai curajoasa chitarista americana in premiera in Romania -*- Mary Halvorson, cea mai curajoasa chitarista americana in premiera in Romania

Pe 19 martie va concerta in premiera in Romania Mary Halvorson's-Code Girl. Originara din Statele Unite, chitarista Mary Halvorson este considerata de unii critici cea mai putin previzibila improvizatoare. Viitorul chitarei in jazz incepe cu ea, spun altii. Cu 30 de albume la activ si colaborari cu Marc Ribot sau Trevor Dunn nu avem multe motive sa ne indoim de aceste concluzii.

Brigitte Macron, sexy la Palatul Elysee. Eleganta si rafinament. E, poate, cea mai buna tinuta a ei de pana acum

O fi ea una dintre cele mai in varsta Prime Doamne, dar atunci cand vine vorba de vestimentatie, nu se da in laturi de la a purta rochii scurte, haine in culori puternice si creatii cu croiuri indraznete.

FOTO! Brigitte Macron, super sexy la Palatul Elysee! Eleganta si rafinament! Ce bine arata la varsta ei

O fi ea una dintre cele mai in varsta Prime Doamne, dar atunci cand vine vorba de vestimentatie, nu se da in laturi de la a purta rochii scurte, haine in culori puternice si creatii cu croiuri.

STUDIU Romania are, alaturi de Bulgaria si Australia, cea mai mare pondere a femeilor care lucreaza in tech, dar sunt platite cu 20% mai putin decat barbatii

Romania este una din primele tari cu o pondere mare a femeilor care lucreaza in domeniul tech, reprezentand peste un sfert din totalul angajatilor din acest sector, insa ele sufera la capitolul salariu, primind cu aproape 20% mai putini bani decat colegii lor barbati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )