Libnet.ro
UNICEF

05:30

Brigitte Sfat a plecat de acasa din cauza Amaliei Nastase? Dezvaluirea intima pe care a facut-o despre Ilie Nastase si fosta nevasta

Antena3 Antena3,
Brigitte Sfat a plecat de acasa din cauza Amaliei Nastase? Dezvaluirea intima pe care a facut-o despre Ilie Nastase si fosta nevasta

Brigitte Sfat este decisa sa inceapa o viata noua, fara Ilie Nastase. Vedeta are mai multe pretentii dupa despartirea de celebrul tenismen. Nu mai crede in dragostea lui si mai mereu. continuă pe Antena3

Vreau sa fiu rasfatata cum a fost ea. Brigitte Sfat, GELOASA pe Amalia Nastase? Ce pretentii are dupa separarea de fostul tenismen

Desi relatia de iubire dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-a incheiat, lucrurile nu s-au linistit intre cei doi. Sotia fostului tenismen vrea sa aiba un statut asemanator cu cel al Amaliei.

Vreau sa fiu rasfatata cum a fost ea! Brigitte Sfat, GELOASA pe Amalia Nastase? Ce pretentii are dupa separarea de fostul tenismen

Desi relatia de iubire dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-a incheiat, lucrurile nu s-au linistit intre cei doi. Sotia fostului tenismen vrea sa aiba un statut asemanator cu cel al Amaliei.

Brigitte Sfat sare in apararea sotului sau: Ilie Nastase e o valoare orice s-ar intampla

Scandalul in care este implicat Ilie Nastase in urma declaratiilor facute si catalogate drept rasiste, lipsite de respect, precum si reactiile din timpul partidei dintre.

Bucuresti: s-a reluat circulatia tramvaielor de pe linia 21, blocata timp de o ora din cauza unei defectiuni

29: Circulatia tramvaielor pe linia 21 pe sensul dinspre centru spre Colentina a fost reluata. Circulatia a fost blocata timp de circa o ora la intersectia Caii Mosilor cu Bd. Dacia din cauza unei defectiuni la un tramvai.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana, din cauza gropilor de gunoi

Curtea Europeana a dat in judecata Romania la Curtea de Justititie CEJ), din cauza ca nu si-a actualizat legislatia dupa normele europene in materie de gestionare a deseurilor. Astfel, Romania ajunge in ultima etapa a unei proceduri de infringement declansate in urma cu doi ani.

E inadmisibil sa existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, in cadrul unei dezbateri pe tema imunizarii, ca este inadmisibil ca in Romania sa apara an de ani crize din cauza lipsei vaccinurilor, el fiind hotarat sa rezolve aceasta problema, si considera ca, inainte de a promova campanii de informare, trebuie gasite solutii pentru stocurile de vaccinuri, pentru ca altfel va aparea o situatie ridicola, in care sunt impuse sanctiuni, in lipsa vaccinurilor.

OMV Petrom a oprit centrala electrica de la Brazi din cauza unei defectiuni

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a anuntat miercuri ca a oprit centrala electrica de la Brazi, care functioneaza pe baza de gaze naturale, din cauza unei defectiuni la transformatorul turbinei cu abur.

Managerul Spitalului Sfantul Pantelimon a fost DEMIS, dupa ce un pacient a murit din cauza unei transfuzii gresite

Managerul Spitalului Sfantul Pantelimon, Gheorghe Popescu, a fost demis, in urma controlului efectuat de Ministerul Sanatatii dupa ce un pacient a murit din cauza unei transfuzii gresite, an.

Elton John, internat la terapie intensiva din cauza unei infectii; artistul si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustine in lunile urmatoare

Cantaretul Elton John a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie si a fost internat la sectia de terapie intensiva din cauza unei infectii cauzate de o bacterie potential letala pe care a contractat-o in timpul unui turneu din America de Sud, scrie News. ro.

Elton John si-a anulat mai multe concerte din cauza unei infectii severe

Elton John a ajuns in spital din cauza unei infectii severe, motiv pentru care a fost nevoit sa-si anuleze concertele din aprilie si mai de la Caesar's Palace, Las Vegas, informeaza CNN. Caesar's.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )