Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se va intampla cu fetita din Navodari, care a stat doua zile langa mama moarta. Anuntul facut de autoritati

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla cu fetita din Navodari, care a stat doua zile langa mama moarta. Anuntul facut de autoritati

Ce se va intampla cu fetita din Navodari, care a stat doua zile langa mama moarta. Anuntul facut de autoritati. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

O femeie a fost gasita moarta in casa ei din Navodari. Vecinii nu au mai vazut-o de cateva zile, dar o auzeau plangand pe fetita ei de trei ani si au sunat la 112

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost gasita moarta, miercuri seara, in propria locuinta din Navodari, judetul Constanta. Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, in.

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon uitata la operatie: Familia a facut plngere penala

Familia fetitei de 11 ani din Sinaia care a ajuns in stare grava la spitalul din Brasov, unde a eliminat o bucata de tifon cel mai probabil uitat in corpul ei in urma cu un an, cand a fost operata de apendicita, a depus marti o plangere penala pentru vatamare corporala din culpa.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Ministrii de Externe din toate statele membre UE, reuniune informala de doua zile la Bucuresti

Ministrii Afacerilor Externe din statele membre ale Uniunii Europene se reunesc la Bucuresti, joi si vineri, in cadrul unei intalniri informale Gymnich), in contextul exercitarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE.

PRIMARII FAC SCANDAL, GUVERNUL PROMITE: Jumatate din bugetul de stat, alocat autoritatilor locale

Aproape jumatate din bugetul de stat pentru anul in curs ar urma sa fie alocata administratiilor publice locale si judetene in proiectul de buget pentru 2019, in urma negocierilor pe care reprezentantii Asociatiei Municipiilor din Romania le-au avut cu premierul Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice. Anuntul privind fondurile alocate primariilor a fost facut de Liviu Dragnea, presedintele PSD, pe pagina sa oficiala de Facebook, chiar in momentul in care delegatia AMR alcatuita din Gabriela Firea, Robert Negoita, Gheorghe Falca, Emil Boc si Adrian Dobre se afla in Palatul Victoria.

Cetatea din Romania care nu a fost niciodata cucerita

Plasata in 2014 intr-un clasament realizat de site-ul de calatorii Hopper si prezentata de publicatia Huffington Post pe locul doi in Top 10 al celor mai frumoase castele din lume, cetatea Fagaras este.

Cine este criminalul din Timis care a decapitat un barbat cu drujba

Un barbat in varsta de 32 de ani si-a decapitat varul cu drujba, din cauza unor conflicte mai vechi. Crima s-a produsinSanandrei, judetul Timis. Tanarul le-a povestit politistilor ca cel pe.

Recorder: Studentul chinez din Bacau care ne ura de 1 decembrie un viitor stralucit a murit n cel mai romnesc mod cu putinta

Yin Yuguo, studentul nostru din Bacau, cel infofolit in steaguri tricolore, adolescentul ochelarist pe care l-am filmat in gara din Alba Iulia, in dimineata zilei de 1 decembrie 2018, chinezul care ne-a urat tuturor, la 100 de ani, un viitor stralucit, a murit sambata dimineata, in cel mai romanesc mod cu putinta, scrie Recorder. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )