Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bucatarul Joseph Hadad, de urgenta la spital. Ce spun medicii despre starea lui

Playtech Playtech,
Bucatarul Joseph Hadad, de urgenta la spital. Ce spun medicii despre starea lui

Bucatarul Joseph Hadad, in varsta de 59 de ani a fost transportat de urgenta la spital dupa ce i s-a facut rau. Desi initial se credea ca ar dfi suferit un infarct, se pare ca, potrivit surselor Unica. ro, Hadad nu a suferit un infarct. Care este starea lui. Bucatarul Joseph Hadad, de urgenta la spital . continuă pe Playtech

Chef Joseph Hadad a facut INFARCT! Medicii incearca sa-i salveze viata! Detalii de ULTIM MOMENT (FOTO)

ChefJoseph Hadadar fi suferit uninfarctin urma cu putin timp, transmite Antena3. Celebrul bucatar a ajuns de urgenta la Spitalul CC Iliescu din Capitala. Josept s-a remarcat la.

Chef Joseph Hadad, internat de urgenta: care este starea celebrului bucatar

Chef Joseph Hadad, in varsta de 59 de ani, a fost transportat de urgenta la spital miercuri, 12 februarie, dupa ce i s-ar fi facut rau. Initial, au aparut informatii potrivit carora bucatarul ar fi suferit un atac de cord.

Chef Joseph Hadad, transportat de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgenta la spital, astazi, dupa ce i s-a facut rau. O ambulanta l-a transportat la spitalul Elias din Capitala, acolo unde medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale.

Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa ce a ajuns la urgente! Detalii de ultima ora despre starea celebrului bucatar

Celebrul bucatar Joseph Hadad a ajuns miercuri de urgenta la spital. Dupa ce in presa mondena au aparut numeroase speculatii potrivit carora ar fi facut infarct, Chef Joseph a tinut sa isi linisteasca.

Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa vizita la spital: Am avut o cadere de tensiune ca urmare a suprasolicitarii

Chef Joseph Hadad a avut o prima reactie dupa ce i s-a facut rau si a ajuns de urgenta la spital. Le-a multumit tuturor pentru mesajele de ingrijorare si a marturisit ca a avut doar o cadere de tensiune.

SOC! CRUDUTA e la PAT! UNDE s-a ascuns dupa ce a CALCAT-O in PICIOARE iubtiul croat. IMAGINILE care SPUN TOTUL despre CELALAT BARBAT din VIATA ei! (FOTO)

Daniela Crudu a fost externata din spital si se afla in apartamentul tatalui ei. Vedeta a suferit enorm in urma unui act bural de violenta domestica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )