Libnet.ro
UNICEF

05:45

Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa vizita la spital: Am avut o cadere de tensiune ca urmare a suprasolicitarii

Antena3 Antena3,
Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa vizita la spital: Am avut o cadere de tensiune ca urmare a suprasolicitarii

Chef Joseph Hadad a avut o prima reactie dupa ce i s-a facut rau si a ajuns de urgenta la spital. Le-a multumit tuturor pentru mesajele de ingrijorare si a marturisit ca a avut doar o cadere de tensiune. continuă pe Antena3

Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa ce a ajuns la urgente! Detalii de ultima ora despre starea celebrului bucatar

Celebrul bucatar Joseph Hadad a ajuns miercuri de urgenta la spital. Dupa ce in presa mondena au aparut numeroase speculatii potrivit carora ar fi facut infarct, Chef Joseph a tinut sa isi linisteasca.

Chef Joseph Hadad, transportat de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgenta la spital, astazi, dupa ce i s-a facut rau. O ambulanta l-a transportat la spitalul Elias din Capitala, acolo unde medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale.

Chef Joseph Hadad, internat de urgenta: care este starea celebrului bucatar

Chef Joseph Hadad, in varsta de 59 de ani, a fost transportat de urgenta la spital miercuri, 12 februarie, dupa ce i s-ar fi facut rau. Initial, au aparut informatii potrivit carora bucatarul ar fi suferit un atac de cord.

Chef Joseph Hadad a facut INFARCT! Medicii incearca sa-i salveze viata! Detalii de ULTIM MOMENT (FOTO)

ChefJoseph Hadadar fi suferit uninfarctin urma cu putin timp, transmite Antena3. Celebrul bucatar a ajuns de urgenta la Spitalul CC Iliescu din Capitala. Josept s-a remarcat la.

Bucatarul Joseph Hadad, de urgenta la spital. Ce spun medicii despre starea lui

Bucatarul Joseph Hadad, in varsta de 59 de ani a fost transportat de urgenta la spital dupa ce i s-a facut rau. Desi initial se credea ca ar dfi suferit un infarct, se pare ca, potrivit surselor Unica. ro, Hadad nu a suferit un infarct. Care este starea lui. Bucatarul Joseph Hadad, de urgenta la spital .

Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit. Prima reactie a familiei

Daniela Crudu, vedeta Antenei 1, pare-se ca nu prea are noroc in iubire. Dupa cum deja s-a aflat, de curand a fost in ipostaza de victima a unei agresiuni conjugale, politia intrand pe fir. Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit Conform surselor, daca in prima faza Daniela nu ar fi .

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa demiterea prin motiune de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

VIDEO Judo: Teddy Riner a pierdut pentru prima oara dupa 154 de meciuri Ultima infrangere, in septembrie 2010

Japonezul Kokoro Kageura a pus capat invincibilitatii lui Teddy Riner, francezul de 30 de ani fiind invins pentru prima oara dupa 154 de meciuri.

Ludovic Orban, reactie dupa avertismentul lui Florin Citu: Nu exista niciun fel de risc

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de risc ca Romania sa plateasca ceva. Declaratia acestuia vine dupa ce, luni seara, Florin Citu a avertizat ca Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.261 seconds )