Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa ce a ajuns la urgente! Detalii de ultima ora despre starea celebrului bucatar

B1 B1,
Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa ce a ajuns la urgente! Detalii de ultima ora despre starea celebrului bucatar

Celebrul bucatar Joseph Hadad a ajuns miercuri de urgenta la spital. Dupa ce in presa mondena au aparut numeroase speculatii potrivit carora ar fi facut infarct, Chef Joseph a tinut sa isi linisteasca. continuă pe B1

Chef Joseph Hadad, prima reactie dupa vizita la spital: Am avut o cadere de tensiune ca urmare a suprasolicitarii

Chef Joseph Hadad a avut o prima reactie dupa ce i s-a facut rau si a ajuns de urgenta la spital. Le-a multumit tuturor pentru mesajele de ingrijorare si a marturisit ca a avut doar o cadere de tensiune.

Chef Joseph Hadad, transportat de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau

Chef Joseph Hadad a ajuns de urgenta la spital, astazi, dupa ce i s-a facut rau. O ambulanta l-a transportat la spitalul Elias din Capitala, acolo unde medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale.

Chef Joseph Hadad a facut INFARCT! Medicii incearca sa-i salveze viata! Detalii de ULTIM MOMENT (FOTO)

ChefJoseph Hadadar fi suferit uninfarctin urma cu putin timp, transmite Antena3. Celebrul bucatar a ajuns de urgenta la Spitalul CC Iliescu din Capitala. Josept s-a remarcat la.

Chef Joseph Hadad, internat de urgenta: care este starea celebrului bucatar

Chef Joseph Hadad, in varsta de 59 de ani, a fost transportat de urgenta la spital miercuri, 12 februarie, dupa ce i s-ar fi facut rau. Initial, au aparut informatii potrivit carora bucatarul ar fi suferit un atac de cord.

Bucatarul Joseph Hadad, de urgenta la spital. Ce spun medicii despre starea lui

Bucatarul Joseph Hadad, in varsta de 59 de ani a fost transportat de urgenta la spital dupa ce i s-a facut rau. Desi initial se credea ca ar dfi suferit un infarct, se pare ca, potrivit surselor Unica. ro, Hadad nu a suferit un infarct. Care este starea lui. Bucatarul Joseph Hadad, de urgenta la spital .

Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit. Prima reactie a familiei

Daniela Crudu, vedeta Antenei 1, pare-se ca nu prea are noroc in iubire. Dupa cum deja s-a aflat, de curand a fost in ipostaza de victima a unei agresiuni conjugale, politia intrand pe fir. Cum arata Daniela Crudu, in urma bataii incasate de la iubit Conform surselor, daca in prima faza Daniela nu ar fi .

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa demiterea prin motiune de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

VIDEO Judo: Teddy Riner a pierdut pentru prima oara dupa 154 de meciuri Ultima infrangere, in septembrie 2010

Japonezul Kokoro Kageura a pus capat invincibilitatii lui Teddy Riner, francezul de 30 de ani fiind invins pentru prima oara dupa 154 de meciuri.

Ludovic Orban, reactie dupa avertismentul lui Florin Citu: Nu exista niciun fel de risc

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de risc ca Romania sa plateasca ceva. Declaratia acestuia vine dupa ce, luni seara, Florin Citu a avertizat ca Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )