Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bucurestenii din Sectorul 4 care au ramas fara venituri din cauza pandemiei ar putea primi sprijin financiar

Adevărul Adevărul,
Bucurestenii din Sectorul 4 care au ramas fara venituri din cauza pandemiei ar putea primi sprijin financiar

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, va supune aprobarii Consiliului Local al Sectorului 4 o hotarare privind acordarea de sprijin financiar persoanelor ramase fara venituri in urma masurilor luate in contextul epidemiei COVID-19. continuă pe Adevărul

Gestul facut de romani cand un spital din Verona a ramas fara masti

Romanii din Verona s-au mobilizat, dupa ce un spital a ramas fara masti de protectie. Comunitatea romaneasca din Verona a donat materiale si a confectionat masti pentru spitale. Efortul colectiv al romanilor a venit ce Ana, o asistenta medicala, a vorbit despre lipsa mastilor.

Oana Roman a ramas fara job. Din ce bani a ajuns sa traiasca acum vedeta

Dupa cum spune, Oara Roman nu este influencer, astfel ca nu traieste din bani castigati pe Instagram, ci din munca sa. Cum criza sanitara a inchis multe afaceri si a lasat oameni fara loc de munca, sectorul economic fiind grav afectat, printre persoanele zdruncinate de aceasta situatie se numara si fosta prezentatoare TV. A ramas .

Mutare neasteptata la Antena 1. S-a aflat ca a ramas fara post chiar in emisiunea lui Capatos

In editia de aseara a emisiunii XTra Night Show, fanii emisiunii au avut parte de o surpriza, mai putin placuta, dar necesara in conditiile date. Dan Capatos a fost cel care a dat vestea si, se pare, ca nu a fost pe placul celor ce urmaresc emisiunea. Mutare neasteptata la Antena 1 Dan Capatos a .

Toate parcurile din Sectorul 4 al Capitalei au fost inchise in contextul crizei de coronavirus

Parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 au fost inchise in perioada starii de urgenta.

Toate parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei, inchise pe perioada starii de urgenta (VIDEO)

Parcurile si locurile de joaca din Sectorul 4 al Capitalei sunt inchise pe perioada starii de urgenta, incepand de duminica. Primaria Sectorului 4 a luat aceasta decizie atat pentru implementarea exigente.

Firma din Giurgiu care vinde statului 1,7 milioane de masti de protectie apartine unui afacerist controversat din sanatate

Firma Romwine Cofee SRL este distribuitor al Sanimed International Impex SRL, se arata intr-un comunicat transmis chiar de cele doua firme. Reamintim ca am scris despre Romwine Cofee SRL, o firma dintr-o comuna din Girgiu care se ocupa de vanzarea de bauturi si cafea, ca a incheiat doua acorduri cadru pentru livrarea a 1,75 milioane masti, la pret ridicat. Dar cine este Sanimed? Este o firma controlata de Catalin Hideg, afacerist in domeniul sanatatii, fost partener de afaceri cu Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitala, judecat acum pentru acte de coruptie.

Orasul din Italia care a raportat primul caz Covid-19 nu a mai inregistrat nicio infectie. Vesti bune din Peninsula

Vesti extrem de bune din Italia! Primul oras din Peninsula care a fost lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat niciun caz de infectie. Ce spun autoritatile? Primul oras din Italia lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat nicio infectie Vesti bune din Peninsula! Italia nu a mai inregistrat niciun caz nou de coronavirus in .

A murit Stefania, mamica din Navodari, care a luptat pana in ultimul moment cu o boala nemiloasa. 4 copilasi isi plang acum mama

O veste extrem de trista a venit acum cateva ore din Navodari, unde Stefania Echimescu si-a petrecut ultimele momente din viata. Tanara avea 4 copii frumosi care s-au rugat in fiecare zi ca mama lor sa traiasca si sa revina acasa pentru a-I ingriji. Care este povestea Stefaniei Avea 4 copii frumosi si un sot .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Primaria Sectorului 4 ofera sprijin financiar pentru persoanele ramase fara venituri in urma crizei COVID-19

Primaria Sectorului 4 anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca va sustine financiar familiile cu venituri reduse sau ramase fara niciun venit ca urmare a restrictiilor impuse mai multor companii prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )