Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Playtech Playtech,
Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele . continuă pe Playtech

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

Decizie drastica luata de un oras din Romania: Grupuri mai mari de trei persoane nu au voie sa stationeze pe strada

O interdictie exceptionala a fost decisa intr-un oras din Romania.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Caz de forta majora. Primul club din Romania care a desfacut contractele tuturor sportivilor din cauza COVID-19

Clubul Corona Brasov este prima victima a pandemiei de coronavirus. Gazeta Sporturilor dezvaluie ca sefii clubului au dispus desfacerea tuturor contractelor de munca ale sportivilor si angajatilor, invocand caz de forta majora din cauza pandemiei de coronavirus.

Dupa Baneasa Shopping City, alte 2 mall-uri din Capitala isi suspenda activitatea

Centrele Comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi suspenda activitatea temporar incepand din data de 22 martie 2020, ora 22:00, anunta un comunicat.

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare, prins beat la volan prin oras

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, a fost prins beat la volan prin oras, desi nu avea carnet de conducere.

Ce nu merge in asistenta medicala din Romania ?

Nota: Republicam acest articol al antropologului Vintila Mihailescu, aparut pe Contributors. ro, in luna octombrie, 2019. o radiografie fina, lucida a sistemului de sanatate din Romania Daca am pune aceasta intrebare la intamplare, unor oameni oarecare, probabil ca primul lucru pe care l-ar invoca romanul obisnuit ar fi corputia din spitale si sistemul de spagi aferent. Doar ca ar fi un argument mult prea generic pentru a da seama de cauzele profunde ale disfunctionalitatii sistemului de sanatate: coruptia in sanatate nu este nici mai mare, nici mai mica decat in restul societatii, asa ca nu poate explica nimic specific doar sistemului public de sanatate.

Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

Senatorul republican al SUA, Rand Paul, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, unei declaratiiemisa duminica de reprezentantii sai. Astfel, acesta a devenit primul senator din SUA.

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Teatrele din Romania care transmit spectacolele online in perioada crizei de coronavirus

Teatrele din Romania si-au suspendat temporar activitatea in contextul crizei de coronavirus. Unele dintre ele, insa, au anuntat ca vor transmite spectacolele online pentru cei care achizitioneaza bilete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )