Libnet.ro
UNICEF

08:30

A murit Stefania, mamica din Navodari, care a luptat pana in ultimul moment cu o boala nemiloasa. 4 copilasi isi plang acum mama

Playtech Playtech,
A murit Stefania, mamica din Navodari, care a luptat pana in ultimul moment cu o boala nemiloasa. 4 copilasi isi plang acum mama

O veste extrem de trista a venit acum cateva ore din Navodari, unde Stefania Echimescu si-a petrecut ultimele momente din viata. Tanara avea 4 copii frumosi care s-au rugat in fiecare zi ca mama lor sa traiasca si sa revina acasa pentru a-I ingriji. Care este povestea Stefaniei Avea 4 copii frumosi si un sot . continuă pe Playtech

A murit Stefania, tanara mamica din Navodari care s-a luptat timp de un an cu o boala nemiloasa

Stefania Echimescu, o tanara din Navodari, mama a doi copii, a murit, astazi, la un an dupa ce a fost diagnosticata cu o boala nemiloasa atunci cand i s-a spus: mai ai de trait doua luni sau maxim patru luni cu tratament.

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

Orasul din Italia care a raportat primul caz Covid-19 nu a mai inregistrat nicio infectie. Vesti bune din Peninsula

Vesti extrem de bune din Italia! Primul oras din Peninsula care a fost lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat niciun caz de infectie. Ce spun autoritatile? Primul oras din Italia lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat nicio infectie Vesti bune din Peninsula! Italia nu a mai inregistrat niciun caz nou de coronavirus in .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare, prins beat la volan prin oras

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, a fost prins beat la volan prin oras, desi nu avea carnet de conducere.

A murit fotograful Albert Horopciuc. S-a luptat cu o boala crunta, fara sa renunte la pasiunea sa

Albert Horopciuc a murit la spital in urma unei boli cumplite. Desi ramasese paralizat de la gat in jos, in ultimii ani fotograful din Hunedoara a facut tot ce i-a stat in putere pentru a impartasi oamenilor frumusetea vietii.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

Barbatul din Constanta, care a aruncat in aer un bancomat in urma cu o luna, a fost arestat

Un barbat de 37 de ani, care a aruncat in aer un bancomat din judetul Constanta in urma cu o luna, a fost prins de politisti si e arestat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )