Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bucurestenii au ramas din nou fara apa calda si caldura, dupa o defectiune majora a RADET

B1 B1,
Bucurestenii au ramas din nou fara apa calda si caldura, dupa o defectiune majora a RADET

Bucurestenii au ramas din nou fara apa calda si incalzire. Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice au anuntat o defectiune majora la reteaua CET Sud. Prin urmare, cei care. continuă pe B1

Bucurestenii au ramas iar fara apa calda si caldura, dupa o defectiune majora a RADET

Bucurestenii au ramas din nou fara apa calda si incalzire. Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice au anuntat o defectiune majora la reteaua CET Sud. Prin urmare, cei care.

AVARIE GRAVA in Capitala. Bucurestenii raman fara APA CALDA si CALDURA

Bucurestenii din sectoarele 2 si 3, dar si o parte din cei care locuiesc in sectoarele 1, 4, 5 si 6 au ramas fara caldura si fara apa calda, joi seara, din cauza unei avarii grave la reteaua CET.

RADET promite ca bucurestenii vor avea din nou apa calda si caldura pana la miezul noptii

Dupa cepeste 100 de blocuri si case din Capitala au ramas fara curent electric si apa calda din cauza unei avarii, reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) promit ca situatia va reveni la normal pana la miezul noptii.

Bucurestenii vad din nou soarele pe cer, dupa 30 de zile de ceata, nori si ploi

Bucurestenii se pot bucura din nou de soare. Dupa 30 de zile de ceata, nori si ploaie, inca de dimineata, soarele a stralucit din nou pe cer. Timp de o luna, soarele nu s-a mai vazut in Bucuresti si.

Sute de familii din Capitala, fara caldura si apa calda

Cateva sute de familii din Capitala au ramas fara curent electric si apa calda din cauza unei avarii la reteaua RADET care va fi remediata abia vineri seara, a anuntat Regia.

VIDEO: Sute de familii din Capitala, fara caldura si apa calda

Cateva sute de familii din Capitala au ramas fara curent electric si apa calda din cauza unei avarii la reteaua RADET care va fi remediata abia vineri seara, a anuntat Regia.

Peste 100 de blocuri si case din Capitala, fara caldura si apa calda, din cauza unei avarii

Peste 100 de blocuri si case din Capitala sunt fara curent electric si apa calda, unele de joi dimineata, iar cele mai multe vor fi astfel pana vineri seara, din cauza unei avarii la reteaua RADET, informeaza regia, potrivit Mediafax.

Peste 100 de blocuri si case din Capitala, fara caldura si apa calda, din cauza unei avarii

Peste 100 de blocuri si case din Capitala sunt fara curent electric si apa calda, unele de joi dimineata, iar cele mai multe vor fi astfel pana vineri seara, din cauza unei avarii la reteaua RADET, informeaza regia.

Ca in vremurile bune! Marius Nedelcu si Adrian Sina, din nou impreuna in muzica!

Daca pana in 2008 au fost colegi in trupa Akcent, acum a venit vremea ca Marius Nedelcu si Adrian Sina sa colaboreze din nou in plan muzical. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

Samsung intra din nou in razboi cu Apple pentru aproape un miliard de dolari

Pentru ca se facea aproape un an de liniste intre Samsung si Apple, sud coreeni au decis ca este momentul sa vina din nou la lupta cu forte proaspete. Plecand probabil de la premiza ca le merge din ce in ce mai prost pe frontul vanzarilor de smartphone-uri, cei de la Samsung s-au decis sa initieze un nou proces impotriva Apple. De fapt este vorba de un apel pentru o decizie de plata de 930 de milioane de dolari cu [].

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )