Libnet.ro
UNICEF

22:15

Bucurestenii vad din nou soarele pe cer, dupa 30 de zile de ceata, nori si ploi

B1 B1,
Bucurestenii vad din nou soarele pe cer, dupa 30 de zile de ceata, nori si ploi

Bucurestenii se pot bucura din nou de soare. Dupa 30 de zile de ceata, nori si ploaie, inca de dimineata, soarele a stralucit din nou pe cer. Timp de o luna, soarele nu s-a mai vazut in Bucuresti si. continuă pe B1

Bucurestenii au ramas din nou fara apa calda si caldura, dupa o defectiune majora a RADET

Bucurestenii au ramas din nou fara apa calda si incalzire. Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice au anuntat o defectiune majora la reteaua CET Sud. Prin urmare, cei care.

Ca in vremurile bune! Marius Nedelcu si Adrian Sina, din nou impreuna in muzica!

Daca pana in 2008 au fost colegi in trupa Akcent, acum a venit vremea ca Marius Nedelcu si Adrian Sina sa colaboreze din nou in plan muzical. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

Samsung intra din nou in razboi cu Apple pentru aproape un miliard de dolari

Pentru ca se facea aproape un an de liniste intre Samsung si Apple, sud coreeni au decis ca este momentul sa vina din nou la lupta cu forte proaspete. Plecand probabil de la premiza ca le merge din ce in ce mai prost pe frontul vanzarilor de smartphone-uri, cei de la Samsung s-au decis sa initieze un nou proces impotriva Apple. De fapt este vorba de un apel pentru o decizie de plata de 930 de milioane de dolari cu [].

Guvernul vrea sa aloce din nou bani primarilor, folosind o derogare de la lege

Guvernul vrea sa aloce din nou bani primarilor, folosind o derogare de la Legea finantelor publice. Banii ar urma sa fie alocati din Fondul de rezerva bugetara, masura fiind justificata prin numeroasele cereri din partea primarilor si evitarea acumularii de arierate.

Gigi Becali isi calca din nou deminitatea: inca spera gratierea de la presedintele Traian Basescu

Gigi Becali nu a incetat sa spere ca va fi gratiat de presedintele Traian Basescu, desi acesta l-a refuzat sau pur si simplu l-a ignorat in aceasta problema.

VIDEO Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor. Doar in educatie si sanatate vor fi mici cresteri

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din septembrie, dar in anumite conditii, si angajatii din sanatate.

Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor

Guvernul ingheata salariile bugetarilor pentru anul viitor la nivelul de la finele lui 2014. Exceptie vor face doar profesorii, care vor primi salarii majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din septembrie, dar si angajatii din sanatate.

Guvernul ingheata din nou salariile bugetarilor si interzice primele in 2015

Salariile bugetarilor de anul viitor vor fi inghetate la nivelul de la finele acestui an, exceptati urmand sa fie profesorii, ale caror salarii vor fi majorate in doua transe, cu pana la 5% din martie si tot cu pana la 5% din.

Bilantul codului rosu. Teleormanul, din nou lovit de ape

Hidrologii au instituit miercuri codul rosu de inundatii pe raurile Jiu si Teleorman. Zeci de localitati din sudul tarii sunt afectate de apele revarsate. Vestea buna e ca precipitatiile se opresc. Prognoza meteo pana pe 21 decembrie arata o Romanie cu temperaturi in jurul a zero grade si cu fulguieli.

Primarul din Nehoiu, arestat preventiv dupa ce si-a instigat angajatii sa faca fals in acte

Primarul din Nehoiu, Florentin Lungu, arestat preventiv, marti, este acuzat ca i-a instigat pe unii angajati ai Primariei si ai Ocolului Silvic Gura Teghii sa semneze in fals mai multe acte, sa distruga si ulterior sa rescrie registre de evidenta a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )