Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bucuresti, capitala europeana cea mai expusa in cazul cutremurelor. in acest an se vor reabilita 30 de cladiri din Bucuresti si alte 10 din tara

Adevărul Adevărul,
Bucuresti, capitala europeana cea mai expusa in cazul cutremurelor. in acest an se vor reabilita 30 de cladiri din Bucuresti si alte 10 din tara

Municipiul Bucuresti este capitala europeana cea mai vulnerabila la cutremure, in principal din cauza pozitiei geografice, dar si a cladirilor de peste trei etaje construite inainte de 1940, se arata intr-un document al Ministerului Dezvoltarii. continuă pe Adevărul

Topul pensiilor romanilor fara privilegii. Cea mai mare pensie stabilita pe merit, peste 23.000 de lei brut lunar

Statul e in cautare de bani, pentru ca cea mai mare pensie stabilita in Romania este de 23. 256 lei brut si este castigata de un civil. 256 lei brut lunar reprezinta cea mai mare pensie din tara. Este.

VIDEO Primele detalii oficiale despre FIFA 19 si trailerul care aduce cea mai imprtanta schimbare din ultimii ani

In cadrul conferintei de gaming de la Los Angeles, Electornic Arts a dat publicitatii ultimele detalii despre titlulrile care urmeaza sa fie lansate atat in acest an cat si in 2019, iar asta include si informatii despre cea mai noua editie a celei mai de succes dintre francizele sale, si anume simulatorul de fotbal FIFA.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa victoria uriasa a Simonei Halep de la Roland Garros. Este cea mai fericita zi din viata mea. Aceasta fata poate sa fie un model pentru toti tinerii din.

De ce e Simona Halep cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile

Simona Halep este doar al treilea roman care castiga un titlu de Grand Slam, in probele de simplu. Cu aceasta performanta, ea devine, incontestabil, cea mai buna jucatoare romana din toate timpurile, intrecand-o pe managerul ei, Virginia Ruzici.

ZIUA CEA MAI LUNGA! Semnificatia ascunsa a zilei de 21 iunie, data la care s-a comutat pronuntarea sentintei lui Liviu Dragnea

Hotarat lucru, pentru Liviu Dragnea ziua de 21 iunie, astronomic, cea mai lunga a anului, va fi si mai lunga. Si asta pentru ca la acea data i s-a comunat pronuntarea sentintei in dosarul in care este acuzat.

Horoscopul Zilei, 8 Iunie 2018. Scorpionii nu sunt in cea mai buna forma fizica

Horoscopul Zilei, 8 Iunie 2018. Scorpionii nu sunt in cea mai buna forma fizica. Mai multe, in video-ul de mai.

A iesit pentru prima data la o intalnire cu un barbat. Trebuia sa fie cea mai frumoasa seara, dar ce a urmat intrece orice imaginatie. Cineva s-a apropiat de ea si...

A iesit pentru prima data la o intalnire cu un barbat, dar nu se astepta nici o clipa ca ceea ce trebuia sa fie cea mai frumoasa seara sa se transforme intr-un cosmar pentru tanara. Dupa ce au.

Piata de publicitate - cea mai mare crestere de dupa criza economica / Va depasi 455 milioane de euro n 2018 - Media Fact Book

Piata romaneasca de publicitate a inregistrat, in 2017, cea mai mare crestere de dupa perioada de criza economica, avand un plus de 13% fata de anul anterior, pana la 412 milioane de euro, potrivit celui mai nou raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta estimeaza, pentru 2018, o crestere de 10% fata de anul precedent, pana la 455 milioane de euro.

Garbine Muguruza: Halep este n acest moment cea mai buna jucatoare, pentru ca este lider mondial

Garbine Muguruza 3 WTA) se va duela pentru a cincea oara in cariera cu Simona Halep 1 WTA), cofruntarea avand o miza dubla. Pe langa calificarea in finala de la Roland Garros, invingatoarea din aceasta partida isi va asigura si locul 1 WTA. Iberica a declarat ca Halep este in acest moment cea mai buna jucatoare, pentru ca este lider mondial. Nu e asa important sa fii numarul unu. ii dau mai putina importanta de cand am ajuns acolo, a mai precizat Muguruza.

VIDEO Protestatar pro-PSD, ntrebat ce e statul paralel: E lateral / Tariceanu, cea mai buna optiune la prezidentiale

Un protestatar pro-PSD care a venit sambata la Bucuresti pentru mitingul din Piata Victoriei si care spune ca este membru de partid din 1992 crede ca cel mai bun candidat al coalitiei pentru prezidentiale este Calin Popescu Tariceanu, un om echilibrat, un roman adevarat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )