Libnet.ro
UNICEF

06:00

De ce e Simona Halep cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
De ce e Simona Halep cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile

Simona Halep este doar al treilea roman care castiga un titlu de Grand Slam, in probele de simplu. Cu aceasta performanta, ea devine, incontestabil, cea mai buna jucatoare romana din toate timpurile, intrecand-o pe managerul ei, Virginia Ruzici. continuă pe Adevărul

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

Seat bifeaza inca un record: 238.500 de masini vandute in primele 5 luni, cea mai buna perioada din istoria companiei

Seat a incheiat primele cinci luni din acest an cu cele mai bune vanzari din istoria companiei. Spaniolii au livrat in total 238. 500 de masini si au stabilit un nou record istoric. Ultimul record pentru vanzarile Seat fusese stabilit acum 18 ani.

Cea mai vanata casa din Romania! Proprietarul a dormit, 40 de ani, in baie, Ceausescu a vrut sa-i coasa gura

Constructia Casei Miclescu, de pe Soseaua Kiseleff 35-37, a inceput in 1900, dupa planurile marelui arhitect Ioan Mincu. Pictorul G. Mirea n-a mai avut bani s-o termine, asa ca ea a fost cumparata, la 1902, de.

Modelul Dacia tinut la secret de producatori: Cum arata cea mai cautata masina din Romania (FOTO)

Putini stiu ca pe langa modele clasice Dacia pe care le stim atat de bine de pe strazi, inginerii si designerii producatorului auto au mai realizat cateva modele care nu au ajuns niciodata sa fie.

Garbine Muguruza: Halep este n acest moment cea mai buna jucatoare, pentru ca este lider mondial

Garbine Muguruza 3 WTA) se va duela pentru a cincea oara in cariera cu Simona Halep 1 WTA), cofruntarea avand o miza dubla. Pe langa calificarea in finala de la Roland Garros, invingatoarea din aceasta partida isi va asigura si locul 1 WTA. Iberica a declarat ca Halep este in acest moment cea mai buna jucatoare, pentru ca este lider mondial. Nu e asa important sa fii numarul unu. ii dau mai putina importanta de cand am ajuns acolo, a mai precizat Muguruza.

Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la ROLAND GARROS! DETALII DE ULTIM MOMENT (VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la Roland Garros! Sloane Stephens a invins-o pe Madison Keys in cea de-a doua semifinala disputata joi la Roland Garros cu scorul de 6-4, 6-4. Finala turneului.

Horoscopul Zilei, 8 Iunie 2018. Scorpionii nu sunt in cea mai buna forma fizica

Horoscopul Zilei, 8 Iunie 2018. Scorpionii nu sunt in cea mai buna forma fizica. Mai multe, in video-ul de mai.

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa victoria uriasa a Simonei Halep de la Roland Garros. Este cea mai fericita zi din viata mea. Aceasta fata poate sa fie un model pentru toti tinerii din.

Toata Romania tine cu Halep: Simona a oferit cea mai emotionanta declaratie despre sansele ei de a castiga French Open

Simona Halep a pierdut trei finale de Grand Slam pana acum: doua la Roland Garros 2014, 2017) si una la Australian Open 2018). Acum insa pare ca se apropie momentul triumfului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )