Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

B1 B1,
Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Inca 2. 901de romani au fost depistati pozitiv cu coronavirus, numarul total al infectarilor de la debutul epidemiei ajungand la 721. in ultimele 24 de ore, cele mai multe contaminari au fost raportate. continuă pe B1

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 310

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 715. 438la data de 26 ianuarie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 877de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosuse mai afla doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,42 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu mai sunt doar doua judete, respectiv Timis, pe primul loc, unde rata de infectare este de 3,48 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Cluj, unde rata de infectare este de 3,07 cazuri la mia de locuitori.

Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Investitiile in firme fintech la nivel european au fost in total de circa 4 miliarde de euro, in prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport Tech. eu. Cele mai multe investitii le-au primit firmele din Marea Britanie si Germania.

Topul concedierilor: Domeniile cu cele mai multe contracte de munca suspendate

Numarul romanilor care au ramas fara locuri de munca a crescut ingrijorator. Interesant este faptul ca judetele dezvoltate economic conduc in topul celor mai multe contracte de munca suspendate. Avem tot mai multi someri, desi Guvernul se lauda ca ia masuri eficiente ca economia sa nu se prabuseasca.

STUDIU DELOITTE: Criza generata de COVID-19 va accelera consolidarea sectorului bancar in Europa Centrala si de Est, iar Romania este printre tarile din regiune cu cele mai multe tranzactii in domeniu

Criza generata de COVID-19 va accelera consolidarea sectorului bancar din Europa Centrala si de Est ECE) in urmatorii ani, in conditiile in care bancile mici risca sa nu treaca cu bine peste provocarile legate de profitabilitate si de capital, conform celei mai recente editii a studiului Deloitte CEE Banking M and A,.

376 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cum arata situatia la nivel judetean

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, miercuri, 3. 174 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national. Dintre acestea, Capitala le-a contabilizat pe cele mai multe, 376. Din acest punct de vedere,.

Peste 95.000 de doze de vaccin au sosit azi. Cele mai multe merg la Craiova

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunt.

Piata imobiliara in 2021 - unde se construiesc cele mai multe locuinte si care sunt preturile

In anul 2021 urmeaza sa fie date in folosinta, la nivel national, peste 200 de ansambluri rezidentia.

Capitala, 310 noi cazuri de COVID-19 Topul judetelor dupa noua raportare

Capitala continua sa raporteze cele mai multe cazuri de coronavirus - 310 - in ultimele 24 de ore. Judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi sunt Timis, Maramures si Brasov.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )