Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bucuresti, declarat cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta

Adevărul Adevărul,
Bucuresti, declarat cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta

Bucuresti a fost declarat cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta, datorita faptului ca avem disponibile cele mai multe joburi la distanta, internetul este ieftin si rapid, iar costul de trai este redus. continuă pe Adevărul

SR-71 Blackbird: avionul construit in Razboiul Rece e inca cel mai rapid din lume

SR-71 Blackbird, cel mai rapid avion din lume, a fost construit in timpul Razboiului Rece si a zburat pentru prima data acum 55 de ani. Initial, avionul a fost denumit Lockheed SR-71 si a fost.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Directorul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa: Masurile de distantare sociala nu functioneaza in nicio forma de transport public, sa nu mai spun in aviatie

Introducerea masurilor de distantare sociala in aeroporturi este fizic imposibila, a afirmat John Holland-Kaye, directorul Aeroportului Heathrow din Londra, cel mai aglomerat din Europa. Directorul.

Ion Toma, liderul umanist din Olt: Este momentul zero, momentul cel mai bun pentru armistitiul romano-roman

Ion Toma, liderul Partidului Puterii Umaniste social-liberal) Olt, spune ca pentru Romania a venit un adevarat moment zero si ca noi toti trebuie sa decidem ce vrem sa facem cu viitorul acestei tari.

Cel mai izolat teritoriu locuit din lume. Unde se afla insula descrisa in cartile lui Jules Verne si accesibila doar cu vaporul

Un grup de insule din Atlanticul de Sud, denumit Tristan de Cunha, este considerat cel mai izolat teritoriu locuit de om din lume.

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?.

Cel mai inteligent copil din istoria omenirii

Printre copiii moderni, exista o multime de talente care isi dezvolta potentialul prin studii consta.

Ekaterina, cel mai sexy arbitru din Rusia

Rata somajului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Rata somajului a crescut in martie 2020 la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, dupa ce numarul somerilor a crescut cu 58. 000 de persoane, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )