Libnet.ro
UNICEF

16:30

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative. continuă pe Hotnews

A fost deja inregistrat ritmul cel mai mare de cereri de amanare a platii ratelor

Ritmul cel mai mare de cereri pentru amanarea platii ratelor la credite a fost deja inregistrat, iar.

Romania, cel mai mare numar de morti din accidente la locul de munca

Locurile de munca din Romania sunt cele mai periculoase din Uniunea Europeana, in conditiile in care, in 2017, Romania a inregistrat cel mai mare numar de accidente fatale de munca din UE, arata datele publicate marti de Eurostat.

DELOITTE ROMANIA: Prabusirea monedei euro si a Uniunii Europene reprezinta cel mai mare risc pentru macro-economie

Uniunea Europeana demonstreaza, la zece ani de la criza financiara, ca a invatat foarte putin despre cum sa actionezi impreuna si sa iei masuri paneuropenede combatere a crizeisi de sustinerea economiei, afirma Dimitrios Goranitis, Partener servicii de risc si reglementare, Deloitte Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre.

VIDEO Cernobilul, mistuit de incendii forestiere, la implinirea a 34 de ani de la cel mai mare accident nuclear

Peste 1. 000 de pompieri se luptau cu flacarile duminica in zona de excludere contaminata de la Cernobil, facand eforturi de aproape de peste trei saptamani pentru a stinge incendiile de padure izbucnite in regiune, potrivit dpa, citata de Agerpres. Astazi s-au implinit 34 de ani de la catastrofa nucleara din 1986.

Cum a fost afectat de pandemie cel mai mare bazin legumicol din Moldova. Vom avea pierderi uriase

Fermierii se confrunta cu probleme majore cu asigurarea materialelor necesare, dar si cu desfacerea legumelor. De asemenea, lipsa mainii de lucru zilierii nu mai vin; sunt speriati de coronavirus) creeaza mari probleme. Pagubele sunt mari, avand in vedere ca este vorba despre productie perisabila.

Cheltuielile militare globale au atins in 2019 cel mai ridicat nivel de la sfarsitul Razboiului Rece (raport)

Cheltuielile militare la nivel mondial au atins in 2019 cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece, Statele Unite ocupand primul loc, potrivit unui raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) publicat luni, transmite AFP, citata de Agerpres. Pe parcursul anului trecut, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 917 miliarde de dolari 1. 782 miliarde de euro) la nivel mondial, o crestere anuala cu 3. 6%, cea mai mare din 2010. Cheltuielile militare au atins cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece in 1989, a declarat pentru AFP Nan Tian, cercetator din cadrul SIPRI.

34 de ani de la cea mai mare catastrofa nucleara civila - Cernobil

In urma cu 34 de ani, mai exact in 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, exploda reactorul 4 al centralei nucleare de la Cernobil. A fost cel mai grav accident din istoria energiei nucleare.

Ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, incepand de miercuri de la pranz

Meteorologii anunta instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, de miercuri de la pranz si pana joi seara, interval in care vor fi ploi torentiale, vant si grindina.

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada iar numarul persoanelor care platesc in numerar s-a redus la jumatate, arata un sondaj realizat de NOCASH si iSense Solutions.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )