Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bucuresti, in scenariul rosu. Rata de infectare a depasit 3 la mia de locuitori

Antena3 Antena3,
Bucuresti, in scenariul rosu. Rata de infectare a depasit 3 la mia de locuitori

Rata de infectare cu coronavirus a depasit, duminica, 3 la mia de locuitori, ajungand, mai exact, la 3,02. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta ce se intampla cu scolile, dupa ce Capitala a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Bucurestiul a inregistrat duminica 770 de cazuri noi de COVID si a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, ceea ce ar implica adoptarea unor masuri suplimentare de restrictie si intrarea in scenariul rosu.

Trei localitati din Olt au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori si se impun noi restrictii. Masuri si in Slatina

In urma noii raportari a incidentei cazurilor de COVID-19, trei localitati din judet au depasut rata de 3 la 1. 000 de locuitori, in aczul acestora fiind luate noi masuri.

Firea, inca primar in functie, atac la prefectul Capitalei, care nu a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta dupa ce rata de infectare a depasit 3 la mie in Bucuresti

Primarul in exercitiu al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa prefectului Capitalei, Gheorghe Cojan, sustinand ca acesta ar fi trebuit sa convoace de urgenta o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, dupa ce indicele de incidenta a cazurilor de COVID-19 la 14 zile a trecut de 3 la mia de locuitori in Bucuresti. Nici pana acum nu ne-a convocat in sedinta a Comitetului pentru situatii de Urgenta. ) Domnul prefect e o persoana ceva mai introvertita, nu e adeptul unui dialog interinstitutional. Parintii, realmente, nu stiu ce sa faca, a sustinut Gabriela Firea.

Ludovic Orban: Scolile se vor inchide in Bucuresti

Ludovic Orban a declarat duminica, in contextul depasirii in Bucuresti a ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, ca scolile se vor inchide, probabil de marti, iar cursurile se vor desfasura exclusiv online. Premierul a subliniat ca trebuie parcursi pasii procedurali, iar noile masuri vor fi anuntate de Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta.

Muncipiul Suceava mai are un pas pana ajunge in scenariul rosu al pandemiei de COVID-19. Ce masuri au luat autoritatile

Doar cateva cazuri de COVID-19 mai despart municipiul Suceava de scenariul rosu al pandemiei de COVID-19. Rata de infectare in oras a ajuns la 2,7 la mia de locuitori, iar primarul Ion Lungu le-a facut noi recomandari sucevenilor.

Tataru: Rata de infectare in Bucuresti cred ca ramane in continuare sub 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, crede ca rata de infectare in Bucuresti la mia de locuitori va ramane in continuare sub 3, in conditiile in care nu sunt luate in calcul focarele.

Restrictii la Alba Iulia dupa trecerea in scenariul rosu: masca obligatorie, se inchid restaurantele, scolile trec in online

Municipiul Alba Iulia se afla in scenariul rosu, din cauza incidentei mai mari de 3 cazuri la mia de locuitori, in ultimele 14 zile. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a stabilit joi, 15 octombrie, masurile impuse de aceasta situatie.

Calarasiul, in topul judetelor cu incidenta mica a cazurilor de infectare la mia de locuitori. Cate persoane au COVID-19

Calarasiul se afla printre judetele cu incidenta mica a cazurilor de infectare la mia de locuitori, in ultimele doua saptamani. Conform Grupului de Comunicare Strategica, acestea sunt: sunt Arges - 0,62, Mehedinti - 0,66, Buzau - 0,69 Calarasi - 0,811198 de cazuri, cu 42 mai mult decat in ultimele 24 de ore, si 45 de decese), Tulcea- 0,96.

Sectorul 4: Scoala Gimnaziala Avram Iancu a intrat in scenariul rosu. Trei noi cazuri de infectare cu COVID-19

Scoala Gimnaziala Avram Iancu a intrat in scenariul rosu de functionare, dupa ce in cursul zilei de vineri un al treilea elev a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui comunicat al Primariei Se.

Noua lista a scolilor care trec in scenariul rosu. Toate unitatile de invatamant din Caracal isi inchid portile

Comitetul pentru Situatii ed urgenta a adoptat noi hotarari cu privire la trecerea in scenariul rosu a mai multor unitati de invatamant sau clase din anumite scoli, in urma cazurilor noi de infectare aparute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )