Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

B1 B1,
Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in. continuă pe B1

Presedintele LVMH, Bernard Arnault, urca pe locul patru in topul celor mai bogati oameni ai Planetei

Turbulentele de pe pietele bursiere globale, provocate de disputa comerciala dintre China si SUA si declaratia presedintelui Donald Trump privind impozitele prea mici platite de Amazon, au afectat averile celor mai bogati oameni ai Planetei, transmite Bloomberg.

VIDEO FOTO Lotrisor, in topul celor mai frumoase cascade din Romania. Singurul torent de sub tunel, de la 30 de metri, intr-o zona plina de comori

Ascunsa, dar la vedere, pe Valea Oltului se afla o comoara. Foarte aproape de DN 7 / E 81, intre localitatile Calimanesti si Brezoi, din judetul Valcea, se afla un torent iesit din comun. in Cheile Lotrisorului din Parcul National Cozia, in Muntii Capatanii, gasim Cascada Lotrisor, avand o cadere a apei de 30 de metri, fiind singura amenajare artificiala de acest gen din Romania.

Romanii, interzisi in mai multe orase din Olanda

Autoritatile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numarului de romani si polonezi care au dreptul de a locui in orasele lor. Autoritatiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si.

Secretele celor mai frumoase biserici de lemn din Romania. Picturile deocheate si clopotnita inalta de peste 75 de metri

Romanii se pot mandri cu aproape 1. 500 de biserici vechi de lemn, ridicate inainte de secolul XX, care impresioneaza prin frumusetea si legendele lor.

in Muntii Bucegi se afla cel mai cunoscut triunghi energetic din Romania. Are o putere incredibila

Romania este cunoscuta ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob. Sapte din cele 15 din cate sunt in lume. Globul pamanesc este plin de astfel de linii energetice care se intretaie si.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )