Libnet.ro
UNICEF

18:45

Secretele celor mai frumoase biserici de lemn din Romania. Picturile deocheate si clopotnita inalta de peste 75 de metri

Adevărul Adevărul,
Secretele celor mai frumoase biserici de lemn din Romania. Picturile deocheate si clopotnita inalta de peste 75 de metri

Romanii se pot mandri cu aproape 1. 500 de biserici vechi de lemn, ridicate inainte de secolul XX, care impresioneaza prin frumusetea si legendele lor. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Lotrisor, in topul celor mai frumoase cascade din Romania. Singurul torent de sub tunel, de la 30 de metri, intr-o zona plina de comori

Ascunsa, dar la vedere, pe Valea Oltului se afla o comoara. Foarte aproape de DN 7 / E 81, intre localitatile Calimanesti si Brezoi, din judetul Valcea, se afla un torent iesit din comun. in Cheile Lotrisorului din Parcul National Cozia, in Muntii Capatanii, gasim Cascada Lotrisor, avand o cadere a apei de 30 de metri, fiind singura amenajare artificiala de acest gen din Romania.

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul .

79 de imigranti incercau sa iasa din Romania inghesuiti intr-un TIR (VIDEO)

Aproape 80 de imigranti au fost descoperiti cand incercau sa iasa din Romania inghesuiti intr-un TIR. Cei 79 de cetateni iranieni, irakieni, sirieni, turci si chinezi au fost gasiti de catre.

DOLIU in viata politica din Romania: A murit un important politician PNL

Doliu in viata politica din Romania! Sorin Stefoni, fostul primar PNL al comunei Densus din Hunedoara, a incetat din viata. Sorin Stefoni avea 51 de ani, era de profesie tehnician silvic, dar si absolvent.

LISTA marii Loje a Masonilor din Romania: Un fost premier si un judecator, printre cei activi

Presedintele Fundatiei Europene pentru Buna Guvernare si Combaterea Coruptiei, Florin Ghiulbenghian, a facut public Registrul Matricol al Marii Loje Masonice din Romania. Potrivit stiripesurse. ro, pe lista.

FELICITARI DE PASTE 2018: Cele mai frumoase felicitari pe care sa le trimiteti celor dragi

FELICITARI DE PASTE 2018 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2018 URARI DE PASTE.

FELICITARI DE PASTE 2018: Cele mai frumoase felicitari pe care sa le trimiteti celor dragi

FELICITARI DE PASTE 2018 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2018 URARI DE.

Cele mai frumoase mesaje de PASTE, pentru cei dragi

Este un obicei frumos al romanilor sa isi trimita mesaje de felicitare cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste. Cele mai frumoaseMESAJEprin care le poti spune celor dragi PASTE.

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase SMS-uri de PASTELE ORTODOX

Credinciosii ortodocsi sarbatoresc Pastele pe 8 si 9 aprilie. Iata ce MESAJE DE PASTE le poti trimite celor dragi: MESAJE DE PASTE. Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase MESAJE DE PASTE pentru cei din familie

MESAJE DE PASTE Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit! MESAJE DE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )