Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO FOTO Lotrisor, in topul celor mai frumoase cascade din Romania. Singurul torent de sub tunel, de la 30 de metri, intr-o zona plina de comori

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Lotrisor, in topul celor mai frumoase cascade din Romania. Singurul torent de sub tunel, de la 30 de metri, intr-o zona plina de comori

Ascunsa, dar la vedere, pe Valea Oltului se afla o comoara. Foarte aproape de DN 7 / E 81, intre localitatile Calimanesti si Brezoi, din judetul Valcea, se afla un torent iesit din comun. in Cheile Lotrisorului din Parcul National Cozia, in Muntii Capatanii, gasim Cascada Lotrisor, avand o cadere a apei de 30 de metri, fiind singura amenajare artificiala de acest gen din Romania. continuă pe Adevărul

PwC: in topul celor mai valoroase zece companii ale lumii nu se afla niciuna din Europa

Topul celor mai valoroase companii pe bursele internationale este dominat de SUA si China, se arata intr-un studiu PwC, potrivit caruia nicio firma europeana nu intra in Top 10, nici macar din Germania, considerata tara cu cea mai puternica economie din Europa.

Halep, la concurenta cu Laura Codruta Kovesi: Simona a fost inclusa in topul celor mai influente femei din Romania

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din lume, ci si printre cele mai puternice femei din tara la ora actuala.

Tesla Model 3 ocupa locul intai in topul celor mai bine vandute automobile electrice din SUA

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vandut automobil electric din SUA in primul trimestru, cu 8. 180 de vehicule livrate, comparativ cu 6. 468 de automobile Prius Prime vandute de Toyota Motor si 4. 375 de unitati in cazul Chevy Bolt al grupului General Motors, transmite Bloomberg.

Topul celor mai rare fructe din lume

La ora actuala, pe Glob exista cateva zeci de fructe foarte rare si cu numeroase proprietati benefice pentru sanatate. Iar din unele dintre aceste fructe exotice se face inclusiv vin. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai rare si interesante fructe din lume.

Topul celor mai sacre locuri din lume: povestile fascinante ale destinatiilor turistice incarcate de spiritualitate

De-a lungul mileniilor, oamenii au creat pe pamant lacasuri ale zeilor, ale credintei si meditatiei. incarcatura energetica sau macar zestrea culturala si spirituala a acestor locuri atrag sute de mii de turisti an de an, fie ei credinciosi pelerini sau doar curiosi exploratori.

FELICITARI DE PASTE 2018: Cele mai frumoase felicitari pe care sa le trimiteti celor dragi

FELICITARI DE PASTE 2018 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2018 URARI DE.

Cele mai frumoase mesaje de PASTE, pentru cei dragi

Este un obicei frumos al romanilor sa isi trimita mesaje de felicitare cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste. Cele mai frumoaseMESAJEprin care le poti spune celor dragi PASTE.

MESAJE DE PASTE 2018. Cele mai frumoase SMS-uri de PASTELE ORTODOX

Credinciosii ortodocsi sarbatoresc Pastele pe 8 si 9 aprilie. Iata ce MESAJE DE PASTE le poti trimite celor dragi: MESAJE DE PASTE. Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se.

Ronaldo, un geniu: Portughezul a explicat cum a inscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Ligii Campionilor

Chiar daca au trecut doar patru luni din acest an, lumea fotbalului e convinsa ca deja s-a adjudecat premiul pe care FIFA il acorda la finalul anului pentru cea mai spectaculoasa reusita.

Reteta celor mai deliciosi cozonaci de tara! Care este marele secret

Este saptamana in care, vrem, nu vrem, cu totii ne gandim la oua rosii, pasca, miel si, mai ales, la cozonaci. ii vrem pufosi, cu multa nuca si miros de cacao, exact cum ii facea bunica pe vremuri. Aici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )