Libnet.ro
UNICEF

10:45

Motivul pentru care tot mai multi tineri incaruntesc prematur

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care tot mai multi tineri incaruntesc prematur

Se spune ca barbatii grizonati au succes la femei. E mai greu sa te bucuri insa de asta daca ti se intampla cand ai 20 sau 30 de ani. De cealbesctinerii atat de devreme? Regula spune ca. continuă pe Antena3

Motivul pentru care oamenii nu au blana, ca maimutele

Desi nu exista un motiv clar si sigur care sa ne faca sa intelegem de ce nu suntem la fel de blanosi precum stramosii nostri darwinieni, primatele, mai multe teorii ne lamuresc. Teoria primatei acvatice a fos elaborata de patologulMax Westenhofer in 1942. A fost ulterior adoptata si de biologul marin Alister Hardy, scriitorul Elaine [] .

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

Bucurestiul, n topul oraselor cu cei mai multi tineri angajati n IT

Bucurestiul a inregistrat, in ultimii zece ani, o crestere de 66% a fortei de munca din industria de inalta tehnologie high-tech), ajungand la peste 70. 000 de profesionisti. Cu ce se ocupa cei mai multi IT-isti din Capitala.

Motivul pentru care, in trecut, femeile nu aveau voie satreaca pe jos pe Podul Mogosoaia

In anul 1864, in Bucuresti, s-a inceput pavarea cu piatra cubica din granit adusa tocmai din Scotia. Podul Mogosoaia fosta denumire a Caii Victoriei) a fost una dintre primele artere pavate. Pana dupa.

Bucuresti, in topul oraselor cu cei mai multi si mai tineri angajati din industria de inalta tehnologie

Bucuresti s-a clasat in categoria oraselor cu cei mai multi profesionisti care lucreaza in industria de inalta tehnologie, care numara in prezent peste 70. 000 de angajati. Capitala se plaseaza in categoria centrelor cele mai active din acest punct de.

Dacia continua asaltul pentru a castiga tot mai multi clienti. Cand se va lansa noul Duster Pick-Up. Ce surprize mai pregateste uzina de la Mioveni

Grupul Renault Romania cu marcile Dacia, Renault si Nissan a incheiat un an 2018 cu rezultate foarte bune, iar 2019 va fi un an cel putin la fel de interesant pentru ca se va lansa oficial Duster Pick-Up si vor fi introduse editii speciale pentru unele modele Dacia, arata Hakim Boutehra, directorul general al Renault Commercial Roumanie, divizia de vanzari a Grupului Renault.

Cartea recordurilor: Afla care sunt mamele cu cei mai multi copii

Cine credeti ca este mama cu cei mai multi copii din lume? Cine detine recordul pentru cei mai multi copii nascuti in acelasi timp? Dar recordul cu cei mai multi fetusi intr-o singura sarcina? REPEDE CLICK AICI:.

Cum sa ai mai multi bani? Cele mai tari trucuri pentru a avea mereu buzunarul plin

Cum sa ai mai multi bani. Intr-o perioada precum cea prezenta este important sa stii cat mai multe despre bani, despre gestionarea lor si, de ce nu, despre multiplicarea lor. Mai mult ca oricand, este bine sa asculti.

Situatie revoltatoare la sectia de Psihiatrie a Spitalului din Targu Jiu. Mai multi pacienti au fost filmati de o angajata intretinand relatii sexuale

Imagini incredibile au fost surprinse in sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Mai multi pacienti dezbracati sunt incurajati sa intretina relatii sexuale. Cea.

Situatie revoltatoare la sectia de Psihiatrie a Spitalului din Targu Jiu. Mai multi pacienti dezbracati, incurajati sa intretina relatii intime

Imagini incredibile au fost surprinse in sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Mai multi pacienti dezbracati sunt incurajati sa intretina relatii sexuale. Cea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )