Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bucurestiul are cele mai multe cazuri de Covid-19: 522 de imbolnaviri depistate in 24 de ore. Distributia pe judete

B1 B1,
Bucurestiul are cele mai multe cazuri de Covid-19: 522 de imbolnaviri depistate in 24 de ore. Distributia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni,3. 826 de cazuri noide COVID-19 depistate la nivel national, bilantul total ajungand la 475. 362, dintre care 353. 188 persoane vindecate. Potrivit. continuă pe B1

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 5. 554 de cazuri noi de COVID-19, 16. 225 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 886. Capitala este urmata de judetele Prahova - 356 de cazuri noi si Brasov.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19. Capitala ramane in frunte, cu 1159 de infectari. Peste 500 de cazuri noi in Constanta

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, 8. 134 de cazuri noi de coronavirus depistate la nivel national, dintr-un numar de33. 021 de teste efectuate in ultimele 24 de ore. Topul.

Anna Lesko, in cele mai incendiare imagini. Vedeta nu are niciun fel de inhibitii

Anna Lesko socheaza cu fiecare aparitie atat pe scena, in clipuri, cat si pe retelele de socializare. Recent vedeta a incins imaginatia fanilor, intr-unul din cele mai recente clipuri ale sale. A avut o aparitie incendiara, si nu oricum, ci alaturi de noul partener, Bogdan Mocanu. Anna Lesko si Mocanu, o noua colaborare Anna Lesko .

Sectia de Stiinte ale Naturii de la Muzeul din Sebes, una dintre cele mai frumoase din tara. Cum arata dupa modernizare FOTO

Muzeul Ioan Raica din Sebes are una din cele mai frumoase sectii de Stiintele Naturii din tara. Aceasta a fost modernizata prin intermediul unui proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii astia bat pe oricine, oricand

Agresivitatea zodiillor este aprinsa din diverse motive, ele se manifesta diferit. Iata care sunt cele mai violente zodii si ce anunta acest horoscop. Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii Berbec Guvernat de Marte, Zeul Razboiului, Berbecul este printre cele mai agresive semne. Este impulsiv, intai loveste, iara poi cre explicatii. E aprig la manie, .

Vest - europenii cumpara tot mai multe masini vechi pentru a evita transportul public - analiza

Vest - europenii cumpara in numar tot mai mare masini vechi, chiar si produse acum mai mult de 20 de ani, totul pentru a evita calatoriile cu transportul public, considerate riscante din cauza pandemiei, arata o analiza a Reuters facuta impreuna cu companii de analiza si dealeri auto din mai multe tari. Efectele sunt grave pentru mediu, dar si pentru companiile de transport public care in unele tari au nevoie de ajutor financiar pentru a rezista, in conditiile in care numarul de calatori s-a prabusit. Evident ca si pretul masinilor vechi a crescut.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 10de judete. Cod.

ANM a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete, sambata

Meteorologii au emis sambata dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara.

Cum iti dezaburesti usor masina, acum ca ninge. Soferi, atentie! Sunt cele mai utile trucuri

Iarna e o certitudine in Romania. Aparitia primilor fulgi de zapada le-a dat planurile peste cap multor conducatori auto. in afara obligativitatii schimbarii anvelopelor, apare o noua provocare pentru soferi. Cum iti dezaburesti usor masina, acum ca ninge. Soferi, atentie, sunt cele mai utile trucuri si ar fi bine sa tineti cont de ele. Cum .

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )