Libnet.ro
UNICEF

15:15

Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii astia bat pe oricine, oricand

Playtech Playtech,
Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii astia bat pe oricine, oricand

Agresivitatea zodiillor este aprinsa din diverse motive, ele se manifesta diferit. Iata care sunt cele mai violente zodii si ce anunta acest horoscop. Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii Berbec Guvernat de Marte, Zeul Razboiului, Berbecul este printre cele mai agresive semne. Este impulsiv, intai loveste, iara poi cre explicatii. E aprig la manie, . continuă pe Playtech

Cum iti dezaburesti usor masina, acum ca ninge. Soferi, atentie! Sunt cele mai utile trucuri

Iarna e o certitudine in Romania. Aparitia primilor fulgi de zapada le-a dat planurile peste cap multor conducatori auto. in afara obligativitatii schimbarii anvelopelor, apare o noua provocare pentru soferi. Cum iti dezaburesti usor masina, acum ca ninge. Soferi, atentie, sunt cele mai utile trucuri si ar fi bine sa tineti cont de ele. Cum .

Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

Petre Roman,74 de ani, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica romaneasca. Acesta s-a remarcat la Revolutie, iar mai apoi a ocupat functii cheie la varful statului roman. in.

Care sunt cele mai sigure tari in care sa locuiesti pe timp de pandemie. Romania este deasupra Frantei, dar sub Irak si Turcia

Pandemia de COVID-19 a afectat fiecare tara in parte, iar daca SUA si Marea Britanie pareau state care ar fi pregatite sa gestioneze un eveniment de acest gen, s-au confruntat, totusi, cu numere foarte mari de.

GRAFIC Cele mai mari rate de infectare cu coronavirus, raportate in judetele Constanta si Sibiu si in Capitala. Unde sunt cele mai mici incidente

Cea mai mare rata de infectare cu coronavirus a fost raportata sambata in judetul Constanta - 7,54, acesta fiind urmat de Sibiu - 7,27, municipiul Bucuresti 6,61, Cluj - 6,51 si Brasov - 6,44, potrivit datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategica.

Directorul Center for Disease Control din SUA: Scolile sunt printre cele mai sigure locuri

Directorul Center for Disease Control CDC) din Statele Unite, Dr. Robert R. Redfield, sustine ca scolile sunt printre cele mai sigure locuri unde se pot afla copiii, in contextul pandemiei de.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 5. 554 de cazuri noi de COVID-19, 16. 225 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 886. Capitala este urmata de judetele Prahova - 356 de cazuri noi si Brasov.

Directorul CDC din Statele Unite: Scolile, printre cele mai sigure locuri care exista

Directorul CDC, dr. Robert Redfield, crede ca scolile sunt printre cele mai sigure locuri unde se pot afla copiii; inchiderea scolilor reprezinta un raspuns emotional, care nu este sustinut de date si studii.

Sectia de Stiinte ale Naturii de la Muzeul din Sebes, una dintre cele mai frumoase din tara. Cum arata dupa modernizare FOTO

Muzeul Ioan Raica din Sebes are una din cele mai frumoase sectii de Stiintele Naturii din tara. Aceasta a fost modernizata prin intermediul unui proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Anna Lesko, in cele mai incendiare imagini. Vedeta nu are niciun fel de inhibitii

Anna Lesko socheaza cu fiecare aparitie atat pe scena, in clipuri, cat si pe retelele de socializare. Recent vedeta a incins imaginatia fanilor, intr-unul din cele mai recente clipuri ale sale. A avut o aparitie incendiara, si nu oricum, ci alaturi de noul partener, Bogdan Mocanu. Anna Lesko si Mocanu, o noua colaborare Anna Lesko .

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )