Libnet.ro
UNICEF

10:15

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

Adevărul Adevărul,
Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte. continuă pe Adevărul

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

32.000 de oameni, concediati de una dintre cele mai mari companii din lume

Una dintre cele mai mari companii din lume, cu ample activitati de productie cinematografica, care detine si mai multe parcuri tematice, inclusiv in Europa, a anuntat Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) cu privire la intentia sa de a concedia nu mai putin de 32. 000 de oameni pana la jumatatea anului viitor.

Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

Petre Roman,74 de ani, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica romaneasca. Acesta s-a remarcat la Revolutie, iar mai apoi a ocupat functii cheie la varful statului roman. in.

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Cele mai scumpe genti din lume, la Bucuresti

In premiera, o colectie din Bucuresti, alcatuita din cele mai rare, scumpe si ravnite accesorii feminine din lume, considerate Rolls Royce-ul gentilor de firma, create de Hermes, a fost pusa in vanzare prin licitatie, la casa Artmark.

Presedintele CNAS, despre vaccinul anti-COVID: Trebuie sa fim atenti la pregatirea campaniei Sa convingem populatia ca este una dintre cele mai importante masuri de prevenire

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adela Cojan a declarat in cursul zilei de joi ca este necesara o atentie sporita la pregatirea campaniei de vaccinare si mai ales la convingerea.

Medic vindecat de COVID-19: Am trecut printr-una dintre cele mai proaste stari resimtite vreodata. Medicii sunt obositi, tracasati, costumati, iar unii nu suporta o simpla masca

Medicul Mihai Casu, care s-a infectat cu coronavirus si a stat 14 zile in spital, a sustinut ca experienta e una traumatizanta, care lasa sechele nu doar fizice, ci si psihice. El a mai afirmat ca spitalele.

Un anti-inflamator ieftin, testat ca tratament pentru Covid-19. Pe piata din Romania costa circa 10 leicutia

Noi descoperiri ale specialistilor, in lupta impotriva noului coronavirus. in cadrul unuia dintre cele mai mari studii din lume , anti-inflmatorul Colchicina va fi testat ca posibil tratament pentru SARS-CoV-2.

Povestea pacientului cu cancer pulmonar: 75% dintre pacientii care sufera de cancerul cu cea mai ridicata mortalitate din lume sunt diagnosticati in stadii avansate

Cancerul pulmonar este una dintre cele mai frecvente si mortale forme de cancer, dar povestea pacientului cu cancerul pulmonar poate fi una plina de speranta cu o diagnosticare mai rapida si un acces la tratament din primele stadii. Cu toate acestea, in acest moment, 75% dintre pacienti sunt diagnosticati in stadii avansate, cand optiunile de tratament sunt limitate.

Cea mai mare greseala din stiinta. Din cauza ei au pornit razboaie, genociduri si au murit milioane de oameni

Stiinta este unul dintre cele mai remarcabile domenii ale omenirii. A fost o sursa de inspiratie si intelegere, a ridicat valul ignorantei, a fost un catalizator pentru schimbari sociale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )