Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bucurestiul, pe locul trei in clasamentul al celor mai multe postari anti-semite pe retelele sociale

B1 B1,
Bucurestiul, pe locul trei in clasamentul al celor mai multe postari anti-semite pe retelele sociale

Municipiul Bucuresti ocupa locul trei intr-un clasament al oraselor cu cele mai multe postari anti-semite pe Facebook si Twitter, potrivit unor declaratii facute de ministrul israelian pentru Diaspora,. continuă pe B1

Bucurestiul, pe locul trei in topul celor mai antisemite orase, potrivit postarilor pe retelele sociale

Municipiul Bucuresti s-a clasat pe locul trei intr-un top al oraselor pe raza carora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook si Twitter, potrivit declaratiilor ministrului israelian pentru Di.

Bucurestiul, pe locul trei intr-un al top celor mai antisemite orase, potrivit postarilor de pe Facebook si Twitter

Municipiul Bucuresti s-a clasat pe locul trei intr-un top al oraselor pe raza carora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook si Twitter, potrivit declaratiilor ministrului israelian pentru Diaspora, Naftali Bennett, relateazaTimes of Israel.

Bucurestiul, pe locul trei intr-un al top al celor mai antisemite orase, potrivit postarilor de pe Facebook si Twitter

Municipiul Bucuresti s-a clasat pe locul trei intr-un top al oraselor pe raza carora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook si Twitter, potrivit declaratiilor ministrului israelian pentru Diaspora, Naftali Bennett, relateazaTimes of Israel.

Targoviste, locul II in topul celor mai eficiente orase din Romania in privinta absortiei fondurilor europene

Municipiul Targoviste a fost inclus in topul celor mai eficiente 10 administratii locale din Romania. De mentionat ca, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene a fost inregistrata in anul 2015, atunci cand Municipiul Targoviste a atras mai mult de jumatate din totalul fondurilor europene ajunse in Targoviste, calculate de la momentul dobandirii de catre Romania a statutului de tara membra UE.

Mai multe masini, sparte pe o strada din Capitala

Mai multe masini au fost sparte pe strada Baicului din Capitala, cinci dintre proprietarii pagubiti depunand, luni, reclamatii la Politie.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete pana la ora 12.

Codul galben de ceata, prelungit in jumatate din tara. Porturi inchise si trafic dificil, pe mai multe artere

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca mai multe judete se afla, duminica dimineata, sub atentionare cod galben de ceata. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este scazuta pe mai multe.

Avertismentul sindicalistilor din Educatie: Mai multe scoli risca sa fie inchise

Mai multe scoli sunt somate in aceasta perioada, de conducerile inspectoratelor scolare si de Ministerul Educatiei Nationale, sa ia masurile care se impun pentru a se incadra in cheltuielile de.

Traficul auto se desfasoara dificil, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna si Harghita

Traficul auto se desfasoara dificil sambata dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna, Harghita si Bucuresti.

FSLI: Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev

Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev, calculat gresit, fara sa se tina cont de realitatea existenta in unitatile de invatamant, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), care solicita.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )