Libnet.ro
UNICEF

14:45

Budapesta ridica de luni restrictiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19

Adevărul Adevărul,
Budapesta ridica de luni restrictiile impuse din cauza pandemiei de Covid-19

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a anuntat sambata ca, incepand cu 18 mai, vor fi ridicate, gradual, restrictiile impuse in Budaptesta, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Productia de otel din cele 64 de tari care raporteaza la Asociatia Mondiala a Otelului a atins 443 de milioane de tone in primul trimestru din acest an, in scadere cu 1,4% comparativ cu acelasi interval din 2019. Cifrele oficiale arata ca, in martie 2020, productia mondiala de profil a fost de 147,1 milioane de tone, cu 6% mai mica decat in aceeasi luna din 2019, din cauza dificultatilor generate de pandemia de Covid-19.

UE cere insistent Romaniei sa inchida depozitele ilegale de deseuri si sa isi protejeze populatia impotriva poluarii. Termenul de punere in aplicare, prelungit cu 2 luni din cauza pandemiei

Comisia Europeana da un nou ultimatum tarii noastre cu privire la depozitele ilegale de deseuri si poluarea ce pune in pericol sanatatea romanilor. Printr-o scrisoare de punere in intarziere, CE cere.

BERD: Economia Romaniei va scadea cu 4% din cauza pandemiei. O revenire de 4% este posibila in 2021

Economia Romaniei ar putea inregistra o contractie de 4% in 2020, din cauza impactului economic al pandemiei de coronavirus, arata Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) in ultima sa prognoza macroeconomica publicata astazi. Banca se asteapta ca tara noastra sa isi revina rapid in 2021, cu o crestere a PIB-ului de 4%.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

DIN CAUZA FLUCTUATIILOR PRETULUI AURULUI HSBC a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi

Potrivit Bank of America, este posibil ca pretul metalului galben sa urce la 3. 000 de dolari uncia, in 18 luni HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi, in luna martie, din cauza turbulentelor de pe piata aurului, care au generat diferente mari de preturi intre centrele de tranzactionare-cheie, potrivit unui document al bancii, citat de Bloomberg.

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Lora este blocata in Bali de aproape trei luni. Cand se intoarce in Romania?

Deja de aproape 3 luni, Lora este blocata in Bali alaturi de iubitul ei, Ionut Ghenu. Cei doi au plecat in vacanta pentru o perioada determinata, insa nu au mai putut reveni in tara din cauza Pandemiei de COVID-19. Cand se intoarce artista in Romania? .

Din invatamintele pandemiei: depolitizarea sistemului medical este obligatorie!

Sfarsitul starii de urgenta nu inseamna deloc si sfarsitul pandemiei de coronavirus. Lumea intreaga .

Soferii protesteaza in Vama Nadlac din cauza controalelor si a timpului mare de asteptare

Timpul de asteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este, sambata, de 300 de minute, coloanele de masini depasind sase kilometri si pe sensul de intrare si pe cel de iesire din tara.

Alerta la un hipermarket din Botosani, dupa ce sotul unei angajate a murit din cauza coronavirusului

Un scandal imens printre angajatii unui hipermarketing din Botosani a prins contur dupa ce sotul unui angajate de la raionul cofetarie brutarie a decedat din cauza coronavirusului. Angajatii sunt revoltati ca cele 20 de persoane care au intrat in contact cu colega indurerata nu au fost trimisi in izolare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )