Libnet.ro
UNICEF

16:30

Buget generos alocat de Consiliul Judetean pentru distractia din acest an de la Buzau Fest

Adevărul Adevărul,
Buget generos alocat de Consiliul Judetean pentru distractia din acest an de la Buzau Fest

Consiliul Judetean va organiza cea de a III-a editie a festivalului Buzau Fest, care se va desfasura in acest an, in perioada 31 mai 03 iunie 2019. in organizarea si desfasurarea festivalului ,,BuzauFest vor mai participa si institutiile de cultura Teatrul George Ciprian si Centrul de Cultura si Arta Buzau. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Berbec

Banii nu sunt niste lucruri extraordinare pentru nativii din Berbec, a spus Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Berbecul nu e o persoana practica, desi e energic si are curaj, nu.

HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Gemeni

HOROSCOP Gemeni - nativul acestei zodii este destul de aerian si nu prea stie cum sa faca bani. in plus, nici nu are prea multa rabdare sau perseverenta pentru a putea duce la bun sfarsit proiecte importante.

Surpriza de proportii pentru politistii din Mures. Ce au descoperit in masina unui barbat cand au deschis portbagajul (VIDEO)

Politistii din Mures au descoperit miercuri seara, trei persoane banuite de savarsirea infractiunilor de braconaj cinegetic si uz de arma fara drept, informeaza Zi de Zi. Autoritatile au descoperit un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )